Selensahin yani şöyle söyleyeyim kizim genetik bi rahatsizlikla dogdu medikalde doğum yaptım ve anteote aklınızın alabileceği bütün cocuk doktorlarına goturdum nedir bu diye levent beye gittik levent bey bize hepsimi pat pat pat saydı hepsini anlattı (cok konuşur biraz patavatsız diye düşünebilirsiniz ama alanında harikadir) sonra da bana boşuna hastane hastane gezip paranızı çöpe dökmeyin bu testleri yapın fakültede sonra beni arayın dedi birde dr onerdi hayatımız o gün normale döndü. dünya kadar dr a gittik hepsi yarimyamalak muayne ediyordu içimize sinmiyordu kizim 2 yasinda özel durum diye cok sik goturuyordum hepsinde ok detaylı muayne ediyordu. suan elazigdayiz 45 gün önce doğum yaptım burada içime sinen dr bulamadım bi fırsat bulursak antepe gelip levent beye götüreceğim yine ikizlerimide onun muayne etmesi içimi rahatlatacak.tabi birde frekans enerji uyumu sizin beklentiniz de önemli ama genel anlamda tüm antep memnun levent beyden. cogu zaman randevu bulunmaz kapısından kuyruk eksik olmazdi