Tubis123 DurununAnnesi- egepol de Hese coşar. Aynı zamanda yenidoğan doktoru. Çok bilgili. Güleryüzlü sakin ve her şeyi açıklıyor tek tek. Ne zaman mesaj atsam veya arasam mutlaka en kısa zamanda dönüş yapıyor detayıyla bilgilendiriyor sağ olsun. Benim bebeğim prematüre doğdu. İlk günden beri onun takibindeyiz. Muayene ücreti 400 lira.
Ummhafsito İstanbul Anadolu yakası Üsküdar Özel muayene Dr Mustafa Aydın, 300tl, telefon numarası veriyor istediğiniz her şeyi sorun diyor, antibiyotik ve ilaç sevmez, gereksiz hiçbir şey yaptırmaz, bakmak isterseniz instagramı @drmaydin
minaa10 Momoflittle seyhan başkent kesinlikle çok ilgili ben iskenderun bölgesindeyim orada yaşasam başkente giderdim
Merve-padir95 Saremmask gaziantep özel ncr hastanesi MESUT GÜNDOĞDU kadin dogum olarak sorarsaniz da Gaziantep ozel sani konukoglu hastanesi ÇAGDAŞ DEMİROGLU harikalar gercekten
DurununAnnesi- Busraaceper buğra bey bayraklıda fakat yer bulunmuyor gidenler hep komple yılı kapatıyorlar o yüzden yer bulmak çok sıkıntı
Oli Cinarrgoktug44 İstanbul’dan sevgiler hemserim. Aksaray i görünce mutlu oldum. Benim yigenlerimde hep kemalettine gider 👍😍
Mommy7 Antalya memorial Mehmet Ali Duman kesinlikle çok ilgili ve naif birisi. Telefon numarasını veriyor ve anlık tü m sorularınıza ayrıntılı cevap veriyor
esrasyaa Aybarsannesi emin misiniz ayni doktordan basettigimize karsi tarafinda hic muayene odasi yok benim doktorun. Telefon numarasini vermiyo malesef istedigimde hastaneyi arayip ulasabiliyorum ama
Aybarsannesi esrasyaa karşısı değil zaten gişelerin çaprazı siyah kısa saçlı bayan değil mi gece falan birşey olursa numarasını verem doktor yok mu ya
Deletedmom454 Saremmask Kocaeli Konak hastanesi Eren Sağıroğlu gerçekten çok ilgili ve güler yüzlü bi doktor
Canlarim41 Prettywoman91 ayse sibel tuğra yada medikalde berat hoca konakta Eray hoca bunlar gerçekten çok iyi çocuk doktoru
Yulaflapasi29 Mobuz Osman gönülal doktoru ben yotubeden izliyorum, anlatımları vs çok güzel bilgilendirici