Keremikooo DurununAnnesi- merhaba . Ben egepol hastanesinde neşe yar a götürüyorum çok ilgili bir doktor tavsiye edebilirim .
DurununAnnesi- Keremikooo neşe hanıma bende götürüyordum fakat sadece muayenede ilgili ve tam istediğim şekilde değil diğer yorumlardada belirttiğim gibi ben adan z ye herşeyiyle ilgilensin istiyorum sadece boyuna kilosuna aşısına baksın istemiyorum
Gulkizim Prettywoman91 orda ben özlem hocYı hiç sevmedim ama hastaneyi genel olarak seviyorum. Rüya hanım nasıl detaylı açıklar mı? Soru sormadan bilgi verir mi? Gelişimi Hakkında Bilgi verir mi mesela?
ZehraSareMom Saremmask Biruni üniversite hastanesi Dr.Abdullah Sert İlk doğduğu günden beri doktorumuz çok memnunuz kendisinden.
thebeautyqueen Saremmask İstanbul Küçükköy Avrasya Hastanesi Ahmet Hakan Gedik 👍🏻 Gerçekten işinin ehli bir doktor.
Cinarin_annesiii Saremmask allah bin kere razı olsun dediğimiz bi cocuk doktorumuz var antalya kepez de kepez sağlık merkezi özel olmasina rağmen kac sefer gittik bebegimize hic ücret alinmadi ve alsalar bile 10 tl muayene
Eliferylmzs İstanbul sultangazi bahat hastanesi HARUN BAHAT yılların doktoru abim kuzenlerim falan o hastaneye gittik şimdi çocuklarımı götürüyorum vallahi doktor doktor gezdim bnde en iyisi işinin eri.
Mobuz Burcukutlu merhaba biz İstanbulda nakit 600 kk 650 TL muayene ücreti veriyoruz. Sivas muayenesini bilrmiyorum. Online olsrak da takip yapıyor. Ben biraz pimpirikliyim o yüzden Osman Bey’in muayenesi bize terapi gibi geliyor. Tabi ücreti her şey gibi fazla malesef :(
Moonlightttt senamiray merhaba ben Ankara’dayim ama YouTube dan takip ediyorum hocayı. Çok merak ediyorum muayene ücreti ne kadar ve randevu bulunabiliyor mu isteyince
Mobuz Krm91 valla şuan ben de şok oldum 😂 neyseki özel sağlık sigortamız var büyük çoğunluğunu sigortadan geri alıyoruz. Bu kadar fark olması anormal geldi.
selosunannesi Gamze_67 Ayşegül hanıma Aldinç hayat Hastanesi’nde eğer begennezsek İsmail beye alacağım diğer randevuyu inşallah uğur beydi ne numara verdi ne de ilgiliydi boşuna para verdik
Gamze_67 selosunannesi İsmail bey sizin aklınızda hiç birr soru işareti bırakmayan bir insan gerçekten 10 numara biz çok memnunuz
Pelin05 Yengecanne_ ben de Esra hanıma gidiyorum aslında medical park Emel hanıma gidiyorduk Esra hanımı kızım hastalanınca gitmek zorunda kaldım bayıldım kadına