busra_02 Ayssss1 merhaba acaba doğumunuzu orda mı yaptınız hangi kadın doktorundan memnunsunuz?Ablam orda yeni ve doktorlarından emin olamadı
NinovaLemi Özel Erdem Hastanesi (Çakmak) Mehmet Demirdoven. Çok ilgili, çocuk ruhundan anlayan, bebeğinizin çocuğunuzun çok seveceği iyi bir doktor.
kuccukpremsesinannesi NinovaLemi merhaba telefon numarası paylaşıyor mu acaba doktor bey. Bizde Çamlıca erdeme gidiyoruz doktorumuzdan çok memnunuz ama telefon numarası vermediği için değiştirmeyi düşünüyorum
dikkatcokacemi NinovaLemi biz de kendisine gittik çocuk doktoru olmak için doğmuş kendisi resmen çok iyi bir insan ❤️ fakat hastaneyle bir türlü yıldızımız barışmadı. O kadar sıkıntı yaşadık ki ayrılmak zorunda kaldık. Keşke bir kliniği olsa ya da başka bir hastaneye geçse koşa koşa gideriz
Go_ya_sa Biz prematüre dogduk cok doktor arastirdim ve götürdüm ama Ankara üniversite hastanesi cocuk sağlığı neonatoloji Prof. Dr. Ömer Erdeve bu isin ehli bence cok memnunum
123ilknur Go_ya_sa merhaba nasıl randevu aldınız MHRS ye baktığımda çıkmıyor benim bebeğimde prematüre
Aybukedeniz Saremmask İstanbul da nerdesiniz Ataşehir avicenna Ayşe Kayabaş var bende orda doğum yaptım premature doğdu 52 günlüğuz hala ona devam ediyoruz çok ilgili çok ılımlı bir doktor💞
Seymaemre-asya34 Saremmask özel Güngören hastanesi Bilal dinç hem yoğun bakım doktoru hem poliklinik doktoru
Selensahin Asyayse memnun musunuz acaba? Bende antepte yaşıyorum medicalparkta Çiğdem barlasa götürdüm bir kereliğine fakat sanki çok içime sinmedi
oblt Loreyli osman gönülalı youtube dan takip ediyorum ya sivasta yaşıyor olsam gerçekten başka doktor aramam herhalde. 😍😍😍
minikmelegimmmm Loreyli hasan Çetinkayayi ilk defa duydum gerçekten ilgili mi bakıyor mu her şeye boy kilo vs? Ben numuneye bir kere gittim Sibe diye bir bayan doktor çok ilgisizdi hiç memnun kalmadım
Defneem Loreyli Osman hocanın YouTube kanalı var çok güzel videolar çekiyor gidemeyen onlari izlese yeter ben öyle yapıyorum 😘
egelsenkonuss Saremmask Diyarbakır Memorial hastanesi Mehmet celaloglu çok sakin biri. Açıklayıcı tatmin edici
Nilay0635 juniorK bizde Tülay hanıma gidiyorduk sorularımıza hep geç ve kısa kısa döndü Aslı hanıma geçtik. Keşke diyorum Tülay hocada mı kalsaydık eski kafalı bi doktorum diyordu. Aslı hanımda çok iyi ama çok sert bi doktor.
Adige55 İstanbul Bahçelievler özel klinik Dr Mehmet Çelik en başından beri ona götürüyorum çok memnunum
Oli Cinarrgoktug44 İstanbul’dan sevgiler hemserim. Aksaray i görünce mutlu oldum. Benim yigenlerimde hep kemalettine gider 👍😍
DurununAnnesi- Merhaba izmirde her ay düzenli gititğiniz ve memnun kaldığınız doktor varsa banada tavsiyede bulunur musunuz kızım 4 aylık oldu hala bir doktor edinemedik 🙄
Hazal_170721 DurununAnnesi- bizde aynı dertten muzdaripiz kızım 5 aylık hala düzgün doktor bulamadık İzmir’de
Marlenkaa DurununAnnesi- İzmir Can hastanesi Devran Demir özellikle prematüre konusunda oldukça tecrübeli
cinara DurununAnnesi- izmir alsancakta ozlem kocabas muayine ucreti 300 tl ama cok cok cok iyi bi doktor internetden baka bilirsiniz
Adige55 Ommalik 300 TL idi sanırım özel sağlık sigortası olanlara saha uygun onun fiyatını bilmiyorum