oglumkizim oğlumun burnunda belirgin şekilde var 1 düşüğüm oldu yine gitmedi 3 gün önce kızımı kucağıma aldım hala duruyor ☺️
Naz1905 Makbuss oğlum dogdugunda öleydi ama sonra kızım oldu😍şimdide kızımn burnunun üstünde var morluk haff erkek erkek diyip duruolar🙃🙃
ikramuratyanik Makbuss Canım benim tamamen hurafe diyebilirim sana :) Büyük oğlumun burnunun üstünde o mavimsi morumsu damardan var herkes arkası kız derdi ama tekrar oğlum oldu onunda burnunda ayni damardan var 🤦🏻♀️😊
MUGUL Makbuss aynen bende erkek diye duydum hep. Birde cocuğu. Hareketlerine bakıp arkası kız yada erkek diyenleri biliyorum. 3. Kızınız hanımhanımcık mı yoksa biraz erkek gibi hareketli falan mı 😅🙈
Esra93 Makbuss İlk oğlumda dediğiniz gibiydi burnunda mavi bi çizgi vardı arkası erkek diyenler olurdu ikinci bebeğim de erkek oldu onda da aynısı var bununda arkası erkek diyorlar çocuk defteri kapanmıştır iki tane yeterli bana 😄😄
obirannee Makbuss benimde kizimda varr herkes oyle diyoŕ. Ama en cok duydugum kiz cocuguysa ve erkege benziyosaa pesi erkek. Eger bebek erkekse ve kiza benziyosaa pesi kizdirr canim benimm