Kuzeybabyy Teemo07 omuzdan bileğe kadar ölçmesini isteyin satıcının sizde bebeğinizi ölçün işlem tamam 🌸
GokSuM Teemo07 Oğlunuz kaç aylık? Benim dolap hesabımda çok az kullanılmış 6-9 Lcw lacivert erkek astronot mont var. Gerçi ben kız bulamayıp kızıma erkek reyonundan almıştım 😇
Teemo07 12050478 tekrar bakcam bende lwc ya. Merkez e o kadar uzağızki gibi bakmak istiyorum aslında ama netten sipariş veririm artık.
ahumelisasMom Teemo07 rica ederim bizimkinin içi polarlı giydiğinde terliyor öyle diyim erzurum’da yaşıyorum 😊
Teemo07 ahumelisasMom oofff Hard sogukların oldugu şehir 🙂. Bizde dbakırdayız ama ilçede. Buranında değişik bir soğuğu var insanın içine işliyor. Bacakları üşüyecek diye korkuyorum. Montu da büyük geliyor sıpanın. O yüzden tuluma ihriyac var.
ahumelisasMom Teemo07 rahat edersin giydir çıkar hiç aklın kalmaz ben severek kullandım yenisini alicam büyüdü olmuyor :)
Sennur2218 Teemo07 biz Ebebek’ten almıştık. Asla eskimedi ve o kadar güzel sıcak tutuyordu ki küçülünce çok üzülmüştüm. 😂 Hala var sitesinde bakabilirsiniz hemde çok yere göre uygun.