Teemo07 Kızlar astronot tulum bakıyorum ayaksız. Tavsiye edebileceğiniz bir site, bir link varsa benimle paylaşır mısınız? Emin olamıyorum nasıl birşey almam lazım. Dışarıda onu sıcak tutsun,bacakları üşümesin yeter.
Snowglobe Teemo07 her gördüğüm posta yazıyorum. Sosyete pazarına gidip alın. Mağazalardan farksız. Hemde en fazla 50 TL verirsiniz.
Teemo07 Snowglobe Keşke öyle bir yer bulabilsem. Doğuda küçük bir ilçedeyiz. Çarşısına pek inemiyoruz.🤦🏻♀️ Merkez de bize uzak kalıyor maalesef..
Bsgl Teemo07 lcw uygulamadan astronot tulum yazın cıkacaktır ben kızıma kırmızı üzeri leopar desen olandan aldım
Teemo07 BarlasMomm gördüklerim herhalde ya, beden bulamamıştım. Bu arada bende bir Barlas annesiyim 🙂
yareninannesi888 Teemo07 en ucuz bebek marketten 99a aldım gayet güzel 3 4 aydır giydiriyorum sıcacık tutuyor
0267 Dolap uygulamasından aldım. 300₺ lik tulumu 60. ₺ ye aldım. Çocuk kıyafeti eskimiyor. Aldığım arkadaş da zaten iki kere giydirdim dedi çok kış dönemine denk gelmemiş
Teemo07 0267 ona Bi cesaret edemedim. Oglanın bedeni tutmazsa iade edemem diye. Yoksa oyuncaklarına kadar ordan bakıyorum belli şeylerde 🙂
Kuzeybabyy Teemo07 omuzdan bileğe kadar ölçmesini isteyin satıcının sizde bebeğinizi ölçün işlem tamam 🌸
0267 Teemo07 sözde haklisiniz benim bebeğim 2 aylık ben 6-9 ay aldım tulumu güzel oldu biraz büyük. Bu kış giyer ama seneye olmaz. Zaten seneye olacak kadar alsam çuval gibi olur. Yani bir büyük beden değil de iki büyük beden alın derim. Satıcıya da sorun detayları belki iade etme olur
tospikmomm Teemo07 valla ben dolap uygulamasından bakıyorum şuan almayı düşünüyorum, sıfırlara o kadar para vereceğime ikinci el alırım zaten temiz ürünler var kimisi Birkaç kere kullanmış hemen satıyor