TheBaby AleynaMelis Amozona hareketli kitaplar yazın. Özellikle hareketli oyun saati adlı kitabı tavsiye ederim. Onuda alın mutlaka. Snowglobe
Wanderlust DominikCumhuriyeti1 birini instagramda bir sayfadan almistim sanirim 79 liraydi gecen sene dogmadan aldim digerini de e bebekten aldim o da 24 lira mi neydi sanirim tam net hatirlayamiyorum onu coklu alisveris yaptigimizda almistik ☺️
Duyulurum AleynaMelis kendi adıma konuşmak gerekirse zeka kartlarının ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. İlerleyen zamanda ilk sözcükler kartlarının alırsınız onlar gerçekten iyi oluyor şu an mesela ilk 50 sözcük var bizde ve oğlum onların hepsini gösterebiliyor. Hışırtılı kitap ben almadım imkanım olmadı o dönem ama oyuncak olarak alınabilir Çünkü çocuğu oyalayan bir şey. İlk oyuncaklarindan biri olabilir. 5 aylıkken falan eline poşet verdiğimi hatırlıyorum gözetimim altında onunla oynardı otururken. Bu arada oğlum 16 aylık
ikizlerinannesi2985 AleynaMelis ne kadae görsel uyaran verseniz o kadar faydalı bebeğinz için. Bunu bizim tanıdık çocuk psikiyatristimiz şöylemişti. Zeka kartlarının ne gibi faydası var, bence yok demiştim ama çook faydalı demişti o. Ben de kullandım hep. Hışırtılı kitapları hışır hışır ses çıkarttığı için çok dikkatlerini çekiyor😍
Purpura26 AleynaMelis Hışırtılı kitabı çok seviyor. 5 aylık şuan. 3 aylıkken almıştım. Artık eline alıp kendisi oynuyor. Dişini de kaşıyor 😃Zeka kartları çok ilgisini çekmedi
Derin_su UcuBulunamayanBant Zeka kartlarından çok hışırtılı kitap daha çok seviyorlar algılarınıda geliştiriyor tavsiye ederim
Mavis34 AleynaMelis 2 aylık bebeğim zeka kartları oyalamak için ve göz koordinasyonu dikkat için faydalı cidden cokilgisini çekiyor takip ediyor onları ama hışırtılı kitaplardan şimdilik hoşlanmadı korktu galiba ağlıyor onların sesine erken galiba onlara 3.ayda tekrar deneyeceğim
Senem1234 AleynaMelis bende ikiside var zeka kartları için bişey diyemem ama hışırtılı kitap almanızı tavsiye ederim. 2 aylıkken almıştım şuan 6.5 aylığız ve aldığımızdan beri elinden düşmüyor sürekli oynuyor ilk zamanlar çok heycanlanırdı onu görünce heryere onu götürüyoruz çokta seviyor hatta en sevdiği oyuncağı diyebilirim. Pusete veya bebek arabasına oyun halısına dahi takılabiliyor. Ben e bebekten 29 liraya almıştım.
Yusufagahinannesi AleynaMelis hışırtılı bi oyuncağı vardı oyun halısında oğlum yedi bitirdi resmen bi sürü oyuncağı var hep onla oynadı küçük yuvarlak bi şey ağzına sokup kemirmekten oynamaktan hışırtısı gitti kitap aldım çok seviyor diye o hışırtılı oyuncağı aldığım gün oynadı kenarda duruyor bir kez eline almadı 😂 kayıp giden paralarıma oldu canı sağ olsun
3melekannesiiii Kızım 5 buçuk aylık. Hışırtılı kitabı kaldırıp fırlatıyor artık bıktı 😂 Zekâ kartlarının da kenarlarını hep ısırdı yumuşattı 🤪 Hareketli kitapları almayı düşünüyorum ben de.
Minnossareannesi AleynaMelis Kızım 14 aylık oldu, ilk zeka kartlarına hala bayılıyor, hikaye kuruyoruz onlarla, kuzuyu görüyor mee diyor falan. Böyle şeyler her zaman bebeğe etkinlik yapmak açısından ihtiyaç. Hışırtılı kitapta o dönemde çok oyalıyor kızım poşete de bayılırdı hışırtılı kitap aldık yanından ayırmadı hiç
Keremikonunannesi AleynaMelis İlk zeka kartları da, ilk sözcükler de, hayvanlar, sebzeler, meyveler vs vs, hışırtılı kitaplar, peluşlar, el kuklaları… Oğlumda çok erken kullanmaya başlamıştım, çok da işime yarayan gereçler olmuştu.