3melekannesiiii Kızım 5 buçuk aylık. Hışırtılı kitabı kaldırıp fırlatıyor artık bıktı 😂 Zekâ kartlarının da kenarlarını hep ısırdı yumuşattı 🤪 Hareketli kitapları almayı düşünüyorum ben de.
Minnossareannesi AleynaMelis Kızım 14 aylık oldu, ilk zeka kartlarına hala bayılıyor, hikaye kuruyoruz onlarla, kuzuyu görüyor mee diyor falan. Böyle şeyler her zaman bebeğe etkinlik yapmak açısından ihtiyaç. Hışırtılı kitapta o dönemde çok oyalıyor kızım poşete de bayılırdı hışırtılı kitap aldık yanından ayırmadı hiç
Keremikonunannesi AleynaMelis İlk zeka kartları da, ilk sözcükler de, hayvanlar, sebzeler, meyveler vs vs, hışırtılı kitaplar, peluşlar, el kuklaları… Oğlumda çok erken kullanmaya başlamıştım, çok da işime yarayan gereçler olmuştu.
DominikCumhuriyeti1 Bebegimm1 aynen öyle kuzum ılk cocuk olunca heveslenıp herşeyden aldım ama ıkıncı cocukta olunca kullandı işime yaradı ama dönunce gerçekten halı işe yaramıyor
Ldy AleynaMelis hışırtı bez kitap aldım hışırtılı oyuncak aldım yüzüne bakmadı buzdolabı poşeti veya market poşetleriyle oynadı bayıldı onlara şaka gibi yani . Kızımda aynı şekilde idi valla . Zeka kartlarını alın çünkü ilerde daha çok lazım oluyor
ismilazimdegil Kartları kullandım fakat benim kızım hışırtılı kitapla oynamadı. Onun yerine poşet verdim onu daha çok sevdi. 😅
1Emirbebek AleynaMelis 5 aylık olduk sayılır tek oynadığı oyuncak diyebilirim hisirtili kitaptan için. Benimki ucuz versiyonundan ustelik daha işlevsel olanları varmis. Test etmek için eline bir buzdolabı poşeti verin ilgisini çekerse hisrti alırsınız, kitap renkli daha fazla çekeceğine eminim. Oyun halisinin yüzüne pek bakmıyor. Zeka kartları göz kasları ve dikkat için bence önemli alinmali
tenceretavakuskana AleynaMelis oyalanacak bıseylerı olsun dıye lazm aslında yoksa oturup ılgılenıp bakmıyolar xaten agzına goturuyolsr daha cok ben onlar yerıne elınde tutabılcegı ses cıkaran oyuncaklar falan aldım hep Oynamayı ogrenecek yasa gelene kadar bu turnseyler anlık oyalıyo her cocuk bır degıl tabıkı kendı cocklarımdna ornekle konsuuyorm ben denemek ıcın alın ılgı cekmıyosa kaldırıp sonra tekrar kullanırısnız
Kocabebek AleynaMelis Kızım 6 aylık 4. Aydan itirbaren hışırtılıkitapla oynuyor şimdi özellikle ek gıda yedirirken çok oyalıyor. Zeka kartlarını 3. Aydan itibaren göstermeye başladım hergün 10-15 dk gösterip üzerinde ne şekli varsa onunla ilgili bişeyler anlattım şimdi en sevdiği oyun zeka kartları bi metre öteden görse seviniyo :)