Bualemdeyeniyim herseySeninleguzel11 labne pınarın kullanıyorum pekmez de hünnap keciboynuzu pekmezi kullanıyorum her sbah iciriyorum cikolata diye (16aylkk)
Mustafaras0906 herseySeninleguzel11 canım labne krem peynir veriyor marka fark etmiyor pekmez koska Sabah azicik yumurta sarısı pekmez 4 cici bebe zeytin yağı karıştırıp veriyorum yanında krem peynir yada labne
herseySeninleguzel11 Mustafaras0906 Kaç aylıkken vermeye başladın canım bana labne çok güvenilir gelmedi için rahat etmedi aslında daha 6 aylık çok küçük o yüzden.
Mustafaras0906 herseySeninleguzel11 6 ay 14 günlük canım ben 6. Aya girmesine 5 gün kala vermeye başladım
Mustafaras0906 herseySeninleguzel11 canım ver bence ben A 101 krem peynir veriyorum yanına severek yiyiyor
Bualemdeyeniyim herseySeninleguzel11 7-8 aylıktı icine sabah kahvaltılarına katıyordum. O zamandan beri kullanıyorum dönem dönem istemediği zamanlar da oldu tabi. Özü olarak alırsan daha iyi olur kullandıgım keciboynuzu özü ☺️
herseySeninleguzel11 Mustafaras0906 Teşekkür ederim cevabın için hemen herkes veriyormuş o zaman bende vereyim 😊
Mustafaras0906 herseySeninleguzel11 canım çekinme ne kadar bı şeyler tattırsan o kadar iyi çay kaşığı ucu ver püskürttü mesela yine ver yanına ne veriyorsan ondan ver bu sefer birazcık fazla ver peynirden
Denizzz88 herseySeninleguzel11 sut alerjisi olduğu için labne yiyemiyor oğlum ama pekmezi 6,5 aylıktan beri veriyorum muhallebilerine sabah kahvaltıda 1 çay kaşığı koyuyorum üzüm pekmezi kayınvalidem ev yapımı almış biyerden
Mustafaras0906 herseySeninleguzel11 canım ben sahsen oğlumu en son 5 aylıkken götürdüm oda grip olduğu için doktor dediği ile uygulamam yani sulu yemek yapıyorum içine yarım patetes yarım havuç atıyorum kaynıyor çıkartıp püre haline getiriyorum azıcık yemeğin suyu koyup veriyorum şehriye çorbası yaptım doğal tavuk suyundan 2 damla tek koydum abartmadan meyve püresi veriyorum kendim evde içine illaki cici bebe atıyorum erken de doğdugu için toparlanması için
herseySeninleguzel11 Bualemdeyeniyim Teşekkür ederim keçiboynuzu özü hangi marka alıyorsun peki sipariş edeyim bende birazdan😊
herseySeninleguzel11 Mustafaras0906 Başka neler veriyorsun acaba canım benim oğlum sebzeleri sevmedi bir patates tattırcam onu da seveceğinden ümidi kestim☺️
herseySeninleguzel11 Mustafaras0906 Detaylı yazdigin için sagol canım su veriyor musun peki doktor bana ver demedi benim de sormak aklıma gelmedi oğlum huysuzlanmisti doktordayken de ☺️çok sordum ama 🙈