Aysebsra suni sancı ile normal doğum yaptım bebişim karnımda pek gelişemiyordu doktor 37. Haftada alalım dedi hatta gittiğim muayenede bugün yatış yapalm demişti bugün yapamayacağımı soyledim çünkü 1 hafta daha icimde büyümesini bekledim çünkü kan alan hemşire eğer doğum yapacaksan burda yapma bebeğini kuveze alırlar kuvez için de başka ile gonderiyolarmis yer olmamasından dolayi ayrı kalmayın baska ilde doğur dedi beni iyice korkuttu ağlamıştım 1 hafta daha bekledim sık sık kontrole gidiyodum en son kontrolümde yarın gel doğuma alalım dedi 38+1 de doğuma gittim ( biraz daha beklemek istiyodum ama bebeğe bisey olur eşim bisey der falan diye yarın ki doğuma tamam dedim çünkü doktor karnında ölür dedi oysa çok harektliyidi karnımda) 08.07.21 öğlen bir gibi hastaneye gittik kız kardeşim eşim ben sonra beni dogumhaneye aldılar kontrollerden sonra suni sancı vermeye başladılar gece saat 23.08 de oğlusumu dünyaya getirdim canım benim beni servise alana kadar oğlumu solunum cihazına bağlamak için götürdüler servise çıktığım da oğlumu yanımdaki yatağına yatırdılar 38+1 2470 gr 08.07.21 23.08 Iyiki dünyaya geldin oğlum canim yavrum herşeyim çok güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin