sarmaliklahana AyseninAnnesiiii jahahahhaha kız bu ne 😆😄 Yavru tosbik yaaaa 😇 Anneannem anlatırdı anneminde yüzü vücudu böyleymiş cok aglamıs. Sonra demişler pamıga sütünü sağ tüylü yerlerini sil ve geçmiş. Ne kadar inanırsınız bilmem ama deneyin bence anne sütü ne zararı olacak sonucta.
Birdenizhikayesi AyseninAnnesiiii yerim seni ya 😂 dökülür canım korkma benim oğlumun maymun gibiydi kulakları kaşları yoktu ama kulaklarında tüyler vardı döküldü hep şuan 11 aylık bir de sütünü sür eskiler öyle derdi dökülür çıkmazmış kıl 🥰
yaseanne1 Ayy benim bebeğimin kolları sırtı bile tüylüydü kulak zaten Allah’ın emri 😂😂 döküldü 2-3 aylıkken yavaş yavaşşş hepsi 🍀
Deletedmom0099 AyseninAnnesiiii evet kalıcı gibi geliyo insana 😂 büyüdükçe alnı genişledikçe dökülüyor 6 aylıkken pek kalmamıstı
MelinayAsel29 AyseninAnnesiiii dokulecek tabi kizimin fotosunu atabilseydim keske gorseydiniz hic eser kalmadi ayni sizin fotodaki gibiydi dogdugunda bende endise etmistim dokuluo yatagi yastigi minicik tuyler oluo dokuldukce cok tatli seyler ya tuyleri bile ayri guzel. Ha tabi ailecek koyu tuylu insanlar degiliz bizde.
AyseninAnnesiiii MelinayAsel29 ne kadar sürdü dökülmesi . Sanki dökülecek gibi durmuyor kalın sık ve gür 😬
yareninannesii AyseninAnnesiiii benim kızım da buna benzerdi açıkçası çok korkuyordum ama içiniz rahat olsun dökülüyor sağlıklı olsunlar da böyle şeylerin çözümü var çok şükür ki
Miniklerim123 AyseninAnnesiiii bir an kendi kızımı gördüm sandım 😀😀benim kız 3 ay 9 günlük dökülmedi daha