Adiyokkitabin AyseninAnnesiiii dokukur canim kilo aldikca buyudukce. Oglumun belinde vardi😀 halende kulaklarda var
minabebek AyseninAnnesiiii bıyık ve kaşlar çok dökülmüyor ama yanak alın ve kulaklar ay geçtikçe hızla yok oluyor
AyseninAnnesiiii MelinayAsel29 ne kadar sürdü dökülmesi . Sanki dökülecek gibi durmuyor kalın sık ve gür 😬
Miniklerim123 AyseninAnnesiiii malesef kulaklarının arkası hatta ben kısmında bile var eşime diyorum kız büyüyünce bize lazer yolu göründü 😂
MelinayAsel29 AyseninAnnesiiii kulaginin ustunde bile tuy vardi oglum esmer dogdu simdi beyaz tüy varsada okadar goze batar degildi. Ama kizimin kasindan sacina kadar tuy vardi yanaklari falan hep tuyluydu
Mmrryy 2cocukannesi__ Mavisimbenim süt sivilce yaptı benimkinde ben de kaş ortasını sürmüştümde ilk hafta sonra sürmedim farkedince
Mavisimbenim AyseninAnnesiiii bebek temizleme mendiline döküp sürmüştüm bizim de çok fazlaydı bir aya kalmadan dökülmüştü
Denizkus2021 Zhrabrk ay erkeklerinki de dökülüyor dimi ya cok şükür. Kulakta var biraz kollarda var, alnında var bi de biraz bıyığı var yaaaa😂🙈4.5 aylık hala dökülmedi😢
Zhrabrk Denizkus2021 benim oğlumun vucudunda hic yok sadece dogdugunda alni kulaklari kil doluydu uzun bir sure bunlar dokulmeyecek cocugum killi kalacak diye kendimi darladim ama zamanla dokuldu hepsi🥰