AyseninAnnesiiii Kızım 53 günlük bu kıllar dökülür mü yaa hafifte bıyıkları var 😫 https://resimyukle.io/r/rRdFCIJWip
Eylusunannesiii AyseninAnnesiiii kizimin kulaginin arkasina sanki kil yapistirmissin gbi dogdu😂 ama suan hic yok dokuldu 11 aylik☺️
DerinTuana Benımde kızımın kulaklarında vardı🙈Bir de benım kız sarı oldugu halde😄Döküldü ama şimdi sizinkılerde dökülür merak etmeyin 🌸
Mmrryy 2cocukannesi__ Mavisimbenim süt sivilce yaptı benimkinde ben de kaş ortasını sürmüştümde ilk hafta sonra sürmedim farkedince
Caglarass AyseninAnnesiiii Yeğenimin de çok fazlaydı ama bi kısmı döküldü 😅 7 yaşında, ablam lazer için yaş bekliyo 🙈
Gizemkuzey7 Benim oğlumun da kulakları kıllı 😅 gördükçe gülüyorum bence geçicidir hiç takılmayın o küçük kıllara
NinovaLemi AyseninAnnesiiii benim bebeğimin de omzunda kulağında ve belinde var 54 günlük. Omuzdakiler gitti. Kulak ve bel duruyor inşallah dökülür 😂
Zhrabrk AyseninAnnesiiii benim oğlumda böyleydi kulaklarındakı kılları tarıyordum o derece😂 8 bucuk aylik oldu hic birsey kalmadı pamuk gibi oldu
Denizkus2021 Zhrabrk ay erkeklerinki de dökülüyor dimi ya cok şükür. Kulakta var biraz kollarda var, alnında var bi de biraz bıyığı var yaaaa😂🙈4.5 aylık hala dökülmedi😢
Mervece0308 AyseninAnnesiiii dökülüyor merak etmeyin Babannem emzirirken sütünden yanaklarına ve tüylü yerlerine sür onlar dökülür yanakları da al al olur derdi 😂
Sarii54 AyseninAnnesiiii benim yeğenimin de böyleydi doktor sütünü sür dökülür demus 2 yaşına girecek kil yok :)