pamuksekerim Ozlemhtc kucağımdayken hep hareket ettim yani ben oturunca ağladı hep😶sabah 6dan akşam 6ya kadar hep huysuz işte gaz yüzünden
umut2434 pamuksekerim benim oglumda iki gün yapmıyor üçüncü gün yapıyor bende damla kullanıyorum iyi geliyor yani normal canım zaten kakasini yapamıyorsan karnı çok sert olur
umut2434 Ozlemhtc canım eğer bebeğin durmuyorsa topuklarina zeytin yağı sur masaj yap oda rahatlatıyor
pamuksekerim umut2434 sabah 6 akşam 6arası çok huysuz oluyor beni ne uyutuyor ne yerimde oturtuyor ne bi iş yaptırıyor. Eğer yarın da huysuz olursa zeytinyağı sürerim canım çok sağll😐
ftyozyuccer Ben en son çareyi çörek otumda buldum kaynatıp suyumdan verdim 1-2 çay kaşığı çok rahatlatmıştı doktora da söyledim sıkıntı olmaz demişti yoksa kendisi çörek otlu ilaç yazacaktı
Meryemmtemev pamuksekerim doktorunuza sormadan fitil uygulamayın benm kızım 6 gün yapmadı 6. Gün akşam koydum ben fitili şu andada doktorunuz bagırsaklarını düzeblemesi için ilaç vrdi 2 gündür kullanıyorum yapmaya başladı sizinki 4 5 saat yapmamış endişelenmeyin brşy olmaz
pamuksekerim GamzeDerk yaa. Belki de o yüzden vermedi bana doktorum Bebeğim küçük bitkisel ilaç dışında ilaç tavsiye etmiyorum demişti
pamuksekerim Gozz Gozz biogalia aldık şimdi canım sen gümde kaç defa kaç damla kullanıyorsun eczacı söylememiş te 😐
Meryemmtemev pamuksekerim 3 4 saat kaka yapmamamsı cok mu zor bi durum bebeginiz kücük düzeni oturmaya başlamıştır günde bir veya 2 3 güne bir yapması cokcok normal
GamzeDerk pamuksekerim ben aynı zamanda aguline kullanmıştım o tamamen bitkisel 5 aylığız sab simplexi 4. Ayda kendim bıraktım ama aguline devam ediyorum. Bitkisel arıyorsan tavsiye ederim
pamuksekerim GamzeDerk aguline duymuştum biraz daha zinco ve maflor plus devam etcem sabah rahatladı. Sanırım ilaç yeni yeni etki etmeye başladı. Çok sağolun🤲🏻
AyseAlyamm pamuksekerim canım kızım 32 günlükken Nurse Harveys Colex şurup verdi doktorumuz günde 4 kere 1 çay kaşığı saatli bı şekilde veriyordum baya faydasını gördüm zeytinyağı içeriyor zaten istersen bı dene . Bitkisel bı şurup 4 hafta içinde bitirmen gerekiyor canım bız çok memnun kaldık.
pamuksekerim AyseAlyamm zinco ve maflor plus verdim sabah hemen rahatladı canın sağol sanırım bu ilaçları bırakmamam lazım😐
pamuksekerim Meryemmtemev akşam 8den sabah 7ye kadar yapmadı. Bende eski ilacına (zinco ve maflor plus) geri döndüm. Çığlık atıyordu resmen sabah 😐 ilaçları verince 10dk içinde hemen kakasını yaptı gülmeye bile başladı çocuk 😯