pamuksekerim Meryemmtemev akşam 8den sabah 7ye kadar yapmadı. Bende eski ilacına (zinco ve maflor plus) geri döndüm. Çığlık atıyordu resmen sabah 😐 ilaçları verince 10dk içinde hemen kakasını yaptı gülmeye bile başladı çocuk 😯
pamuksekerim AyseAlyamm zinco ve maflor plus verdim sabah hemen rahatladı canın sağol sanırım bu ilaçları bırakmamam lazım😐
pamuksekerim GamzeDerk aguline duymuştum biraz daha zinco ve maflor plus devam etcem sabah rahatladı. Sanırım ilaç yeni yeni etki etmeye başladı. Çok sağolun🤲🏻
umut2434 Ben gaz damlası olarak metsil kullaniyom biraz zaman alıyor ama sonra rahatlıyor rahat çıkarıyor gazini
Ayaz1401 pamuksekerim öncelikle geçmiş olsun canım bizde 4ay bir fiil çektik son 1aydır biraz düzene bindi diyebilirim.zinco bize de hiç yaramadı.doktorumuz linex bakso die bi damla verdi probiyotik bagırsak düzenleyici.onu kullanınca kakasını yapmaya başlamıştı minik bi şişe 1hafta kullandıktan sonra etkisini gösterir demişti doktor öyle de oldu bi doktorunuza danışın derim ben çok memnun kaldım.
GamzeDerk umut2434 neden unutturmaya çalışıyorsun ki ? Hemen hemen tüm bebeklerde görülen birşey bu oral döneme geçtiklerinde elleri ağızda oluyor sonra ne bulurlarsa ağıza sokmaya başlıyorlar
umut2434 GamzeDerk Bilmem çevreden alismasin öyle büyüdüğüm dede emer dediler kafama takılıyor bide damak yapısı bozulurmuş
pamuksekerim Gozz Gozz biogalia aldık şimdi canım sen gümde kaç defa kaç damla kullanıyorsun eczacı söylememiş te 😐
umut2434 Selam arkadaşlar bana yardım edin lütfen benim esim alkol bağımlısı iki haftadır içiyor hastaneye gitmiyor bana satasiyor vuruyor oğlum korkuyor daha üç aylık ne yapmalıyım bilmiyorum kafayı yemek üzereyim 😢