Ozge162 esrefiMahlukatAnasi https://www.trendyol.com/korkmaz/tombik-8-parca-tencere-seti-a1807-p-41060848
sademinannesi esrefiMahlukatAnasi Karaca kesinlikle almayın ben aldım bin pişmanım altı paslanır gibi oluyor. Korkmaz ya da emsan alabilirsiniz çok çok iyi
esrefiMahlukatAnasi sademinannesi benim schafer da öyle. Hatta böyle sanki dokusuna yağ işlemiş gibi, ne yaparsan yap çıkmıyor. Hor kullanan biri de değilim, çok pişman oldum aldığıma
Rengarenk esrefiMahlukatAnasi Korkmaz, süzgeç kapak modelleri var inanılmaz pratik, bu özelliği sayesinde buharlı pişirme de yapabiliyorsun.
esrefiMahlukatAnasi Zebe hımm, bir kişi memnun kalmamış yukarıda, acaba modelinizi hatırlıyor musunuz ona göre bakayım.
esrefiMahlukatAnasi Zebe fiyatlara baktım da zaten uygunluğuna göre alacağız mecburen. Karacaya da bakayım. Teşekkür ederim
bikerem esrefiMahlukatAnasi 14 yildir parlakligi bile gecmeyen canjm takimlarim,biri KORKMAZ biri BILGE. ustune tanımıyorum.
Wondermom Kesinlikle korkmaz çok memnunum. Karacanin küçük çelik tencere takımıni da kullanıyorum ama yemek ısıtmaya bile gelmiyor o kadar kötü.