NmalkoC Eski9 sorma valla onu karıştır irmiği incelt yulafı rondodan geçir kendime ne yemek yapsam diye düşünürken çocugu düşünür oldum bugun ne haşlasam ne yer diye ,😄
Eski9 NmalkoC Cok zor valla ya 😁😁 minnaklara özel hazırlamak herseyleri ayrı şimdi buharda pişirici aldım onla yaparım bisiler bakalım 😁 kendime sebze yapmadım böyle
Asyam1706 Merhaba benim kızımda 6 aylık 2 kitap aldım bu çocuk aç ve acıkınca yer isimleri bana çok yardımcı oluyor :) tek sıkıntı kızım yardımcı olmuyo ağzını açmıyo
Hellolo Naciyeylmz ilk yoğurtla başladım az az denedim zaten pek yemiyorlar sonra patates kabak ve havuç denedim
Hellolo yaprak_34 aynı durumdayız bizde bazen sade veriyorum bazen yoğurtla karıştırıyorum bazen çorba gibi yapıp bazen lapa yapıyorum 😂
Hellolo Umii soğan sarımsak koymuyordum hiç yavaştan başlarım o zaman koymaya çorba yeni yeni yapmaya başladım pırasada gaz yapar diyorlar
Hellolo Eski9 muhAllebşyi nasıl yapıyorsunuz birde pirinç unu kullanmayı diyen çok oluyor o konuda kararsızım
Hellolo Eski9 ilikli kemik suyu verilebilir mi ben hazırlamıştım dolabımda var küçük buz küplerinde birde bebek salçası yapmıştım onu filanda kullanabilirim sanırkm
Eski9 Hellolo ben kemik suyu salça yumurta ve peynir için 6.5 aylık olmasını bekleyeceğim şimdilik sebze meyve çorba muhallebilerle ilerliyorum
Eski9 Hellolo Bende atayım dedim de o zamanlar happy mom da sormuştum yok mevsiminde ver taze ver vs dediler bende atmadım buzluğa 🤷
Hellolo Eski9 bend aynı şekilde normal irmik kullandım zaten içinde kayboluyor ben anlamadım bu bebek irmiğinin mantığındaki açıkçası
Asyam1706 Hellolo inşallah ya özenip hatırlıyorum yemeyince benimde modum düşüyor, ağzını açmıyor tükürüyor 😅
Yasemin38 Hellolo https://resimyukle.io/r/8LsXZ2FNKU belki işine yarar canım. Biberon kullanıyorsan memede çabalamak istemez. Ek gıdayada başlamışsın anne sütü ve ek gıda olarakta ilerleyebilirsin.