Hellolo bizde tadimlari yaptık muz elma armut patates havuç yoğurt tattirdim bu hafta artık muhallebi vs de veriyorum ilk iki gün pirinç unundan yaptım içine elma veya armut yada muz ekliyorum üstüne 1 çay kaşığı pekmez. İki gün irmikli verdim yine aynı şekilde. Dün yoğurt çorbası yaptım 2 yemek kaşığından içine yoğurt ve tam buğday unu terbiye ettim ama sevmedi 😁🙈 yemedi bir kaç kaşık verdim fazla yapıyorum ben iki gün veriyorum yaptığımi bugün de o çorbadan vereceğim. Sicakken ağzını kapıyorum kavanoza koyup soğuyunca dolaba alıyorum ısıtıp veriyorum ertesi gün. Şimdi ilikli kemik suyu kaynatiyorum corbalarina bundan da koyacağım on gün sonra buzluğa atacağım buz posetlerine bir küp yeterli. Şimdilik böyle devam ediyoruz. 6 aylık bebeğe tek öğün yeterliymis ek gıdada. 7-8 ay iki öğün artı bir ara öğün eklenebilirmis zaten aşırı yemiyorlar. Önümüzdeki hafta balkabağı bezelye pırasa tattirip bunlardan çorba yapacağım ilerde içlerine pirinç irmik bulgur soğan sarımsak eklenebilir. Çeşit ve tarif çok. Yumurta ve peynire 6 ayı bir on gün falan geçince vermeyi düşünüyorum. Şuan zaten keşif ve tadım dönemi aşırı yiyemiyorlar zorlamamak lazım zamanla alışacaklar tadlara. 6 aylık bu çorba ve muhallebilere ek olarak isterseniz bir ara öğün verirsiniz onda da meyve yoğurt vs olabilir