Leyla0613 YeniAnneIstanbul ben de şimdi kalmayınca onu taktım muadilini alırsak pratik olur sadece fiyatıda çok uygun adetine göre hesaplarsak normal çöp poşetle aynı fiyata gelir bence 1500 adet çünkü
DesignerMomm Leyla0613 poset 1500 adet değil kapasite 1500 bezlik. 1 paketi 500luk. 1500 almıştım 3 paket geldi.
Annis-ogul Leyla0613 tekli koyuyorum cnm .yok kaymıyor arasın girdiği için sert poşet bnde ki .ince poşet olunca da poşet ucunu dışarıda bırakıp kapatiyoru.
bjkbb Leyla0613 vala ben bir yıl o poşetten kullandım ama gerekte yokmuş pahalandi diye bıraktım normal büyük boy çöp poşeti kullanıyorum hiçte koku vs olmuyor 🙂
DesignerMomm Ben hiç orjinal korbell poşeti almadım ama yerli olanı kullanıyorum. Korbell bulunduğum odada tutuyorum hiç koku vermiyor dışarı. Sadece poşet değişirken alt bölümü açınca biraz koku oluyor kapatınca geçiyor.
Oldugugibibiri Leyla0613 ben kullanıyorum yeni aldım korbellinkine o kadar para verdiğime pişman oldum hiçbir fark yok boşuna 2 katı veriyoruz.
Leyla0613 Oldugugibibiri burda ki yorumlardan sonra normal çöp poşeti taktım hiçte bir problem olmadı boşa alıyormusum
Duygudd Ebebekde bugün korbel indirimde öncesinde yerli olanı da aldım kullanıyorum ama sanki daha fazla koku veriyor