Annis-ogul Leyla0613 tekli koyuyorum cnm .yok kaymıyor arasın girdiği için sert poşet bnde ki .ince poşet olunca da poşet ucunu dışarıda bırakıp kapatiyoru.
Pericikk Leyla0613 büyük boy çöp poşeti geçiriyorum kayma yapmadı bu zamana kadar, tek tek koparıp geçiriyorum
Jldpmk34 Leyla0613 ben kullanıyorum yerli poşet diye geçiyor memnunum korbel de kullandım muadili de aynı o kadar para vermeye hiç gerek yokmuş tavsiye ederim
YeniAnneIstanbul Leyla0613 biz a101 veya bim de satilan buyuk boy cop posetlerine kulaniyoruz mavi olanlari ve hic fark olmuyor doldukca atiyoruz 😊
Leyla0613 YeniAnneIstanbul ben de şimdi kalmayınca onu taktım muadilini alırsak pratik olur sadece fiyatıda çok uygun adetine göre hesaplarsak normal çöp poşetle aynı fiyata gelir bence 1500 adet çünkü
Eymosunannesi Leyla0613 Kullaniyorum çok memnunum sıfır koku bebeğim ek gıdaya çoktan geçti atıyorum asla koku yok daha önce stok yapmistim suan bakmadm fiyatlara ama uçmuş baya 😰
Seda__nrr Leyla0613 ben korbele normal çöp poşeti kullanıyorum zaten koku geçirmemesi kovanın özelliği poşetin değilki poşetin ağzı zaten açık.Büyük boy alıyorum mis gibide oluyor korbele :)
Leyla0613 Seda__nrr evet ama yorumlara göre korbelin çöp poşeti çok kalınmış ondan geçirmiyormuş banada saçma geldi
DesignerMomm Leyla0613 poset 1500 adet değil kapasite 1500 bezlik. 1 paketi 500luk. 1500 almıştım 3 paket geldi.