Melek2401 Kızlar 3 aylık bebeğim var yanlışlıkla bi tane midye dolma yedim bir zararı olur mu bilen var mı ?
Agahinannesi Melek2401 ben hamileliğimdede emzirme döneminde de yedim ara arada yiyorum neden yenmiyo onu anlamadım ne gibi bir zararı varki
Gulcem44 Valla resmen aşeriyorum o kadar canım istiyor ki koysan önüme baya yerim ama yemedim bir taneden birşey olacağını hiç sanmıyorum canım içini ferah tut
Melek2401 Gulcem44 inşallah canım yedikten sonra aklım başıma geldi internette de bisürü şey okudum çok korktum 😔
eylullbilginn Allah allah geçen hafta 20 tane midye yedim hiçte bir şey olmadı zararlı olacağını bilmiyordum 🙈 ama şunu okudum havuzda yetişen ve güvenilir yerden yenilebilirmiş ben denizden yemiştim tabii
Babe Melek2401 midyeyi bilmiyorhm ama hamile kaldigim gunden beri kokorec yemek istiyorum dogurdugum gun bebegi uyutup anneme birakip yemeye gidicem dedim hep ama yapamadim 5 aylik olduk hala yemedim.doktoruma sorcam 1 ceyrek nolur dicem 😂😂
Mom120 Zaten hemen bisey olmaz😅agir metal icerdiginden ve deniz suyunu süzdügü icin zararli maddeler midyede birikir bir taneden bisey olmaz ama devamli ve cok miktarda yendiginde bebege de bizlere de tehlikeli☺️