Gmze1998 Yigiit_efeninn_annesi Evet yoğun bakımdaydi taburcu olmuş bugün postun sonunda video koydum ona bakabilirsiniz
Yigiit_efeninn_annesi Gmze1998 yaa çok sevindim mahvolmustum bu bebeğin haberine kaç gün kendime gelemedim Allah onu ve tüm yavrularımızı böyle cani insanlardan korusun inşallaH 🙏
Gmze1998 Banu- ayy görünce şükür dedim bnde insanın morali bozuk zaten buraya atayım biraz mutlu olsunlar dedim çünkü olay olduğunda burada annelere sabahlamistik uyamamistik.
Gmze1998 alptoyyy Çıkaramaz inşallah bir daha dışarı hapuslarda çürür halla aklımdan çıkmıyor o video
Gmze1998 Nilara007Bond Annesi gostermezse bilmez zamanla unutturur zaten hatırlamaz kimse önemli olan o babanın hapiste durması
luciferrr Gmze1998 kurban olurum seni yaradana ne kadar masum hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi.. Umarım hayatı boyunca çok mutlu olur.. 😢😢
Gmze1998 Pentate ceza çok almaz muslumenin dedesi 11 sene aldı alsa alsa 6 8 sene falan bu ülkede adalet yok malesef
Gmze1998 luciferrr Hadi ya muslumenin dedesine de demişlerdi yalan haber çıktı inanmamıştım oyleysede iyi olmuş pislik herif
Gmze1998 Alacaaa Bende pasif biri bence çünkü çocuk doğduğundan beri susmuş bebek hastanelik olmasaydı daha susacakti bence babası inşallah kocası gibi değildir
Alacaaa Gmze1998 bana da tuhaf gelen oydu zaten bebegime şiddet uygulanacak kim olursa olsun 1 saniye bile susmam Allah korusun ölebilirdi yavrucak
Adar_-mommy Gmze1998 maşallah ya ne kadar tatlı ve güzel rabbim onu annesine bütün yavrularımızı bize bağışlasın bebeğime ne zaman baksam aklıma cihan bebek geliyordu cok sevindim ya o pislik babası inşallah serbest bırakılmaz
Gmze1998 Adar_-mommy Öldü diyorlar ne kadar doğru öldürmüşler hapiste ben inanmadım ama doğruda olabilir
Adar_-mommy Gmze1998 valla bende baya araştırdım ama olmemis keşke geberse dünya bir pislikten kurtulmuş olur
Gmze1998 Suslu_Meri Bu olaydan bir hafta önce aynı şekilde darp edilen 3 aylık kız bebek o malesef çıkamadı yoğun bakımdan hatta cihan bebekle karistiriyordu