Gmze1998 Babasından şiddet gören 3 aylık Cihan bebek bugün taburcu olmuş ya o kadar sevindim ki kafasında darbeden ötürü ilerde bişey olmaz inşallah ya çok mutlu oldum paylaşmak istedim bugünlerde mutlu haberlere ihtiyacınız vardır diye düşündüm 🥰❤️ https://vm.tiktok.com/ZSefpQeCY/
HamzaTugra Gmze1998 seni verene kurban olurum guzel yavrummm omrun boyunca bidaha hic aci gorme insallah🤲🏼 ayni takimdan oglumunda vardi bebekken duygulandim 😇
Gmze1998 Merve Dua ediyordum bnde devamlı Elif Ada Nasip olmadi insallah cihan kurturur diyordum çok mutlu oldum hayatı çok güzel ve iyi insanlara geçer inşallah
Gmze1998 NukleerBaslikliKiz amin amin o babasida öbür boyu hapiste sürünür inşallah o video aklımdan çıkmıyor hiç
Gmze1998 Yigiit_efeninn_annesi Evet yoğun bakımdaydi taburcu olmuş bugün postun sonunda video koydum ona bakabilirsiniz
Gmze1998 Banu- ayy görünce şükür dedim bnde insanın morali bozuk zaten buraya atayım biraz mutlu olsunlar dedim çünkü olay olduğunda burada annelere sabahlamistik uyamamistik.
Hulyaeee Sevinç gozyaslarim aktı gitti canım bebek ömrün bahtin hayırlı olsun Allahım seni hayırlı iyi merhametli vicdanlı ve Allah’tan korkan insanlarla karsilastirsin.
alptoyyy Gmze1998 ah kurban olurum masum meleğim ömrün boyunca mutlu sağlıklı yaşa o adam aklıma geldikçe içimden ne beddualar geçiyor pislik 💩
Gmze1998 alptoyyy Çıkaramaz inşallah bir daha dışarı hapuslarda çürür halla aklımdan çıkmıyor o video
Bglmm Gmze1998 Allahım çok şükür günlerdir etkisinden çıkamamıştım hiç bir masumun ayağını taşa değdirmesin çok etkilemişti bu olay beni güzel bir hayatı olsun insallah🥺🙏🏼🤍
Yorgunbayan14 𝘎𝘰𝘻𝘭𝘦𝘳𝘪𝘮 𝘥𝘰𝘭𝘥𝘶 𝘪𝘻𝘭𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯 𝘣𝘪𝘳 𝘰 𝘢𝘯 𝘨𝘦𝘭𝘥𝘪 𝘰𝘯𝘶𝘮𝘦 😥𝘯𝘢𝘴𝘪𝘭 𝘣𝘢𝘬𝘪𝘺𝘰𝘳 𝘬𝘶𝘳𝘣𝘢𝘯 𝘰𝘭𝘶𝘳𝘶𝘮 𝘰 𝘣𝘢𝘬𝘪𝘴𝘭𝘢𝘳𝘢 𝘳𝘢𝘣𝘣𝘪𝘮 𝘵𝘶𝘮 𝘣𝘦𝘣𝘦𝘬𝘭𝘦𝘳𝘪 𝘬𝘰𝘳𝘶𝘴𝘶𝘯.
Nilara007Bond Gmze1998 cocugun yuzunun bu sekilde paylasilmasi dogru degil. Ileride bunlari internetten gorecek…
Gmze1998 Nilara007Bond Annesi gostermezse bilmez zamanla unutturur zaten hatırlamaz kimse önemli olan o babanın hapiste durması
Pentate Gmze1998 şimdi babası ne olacak o ş.. adi pislik yarın Birgün çıkıp aramıza mı karışacak nasıl olacak çocuğuna bunu yapan sana bana neler yapar umarım içerde şişlerler de ülke kurtulur bende oturur bir oh kahvesi içerim
Gmze1998 Pentate ceza çok almaz muslumenin dedesi 11 sene aldı alsa alsa 6 8 sene falan bu ülkede adalet yok malesef
yareninannesii Gmze1998 oy kıyamam çok şükür ya resmen yanına gidip bağrıma basıp başını okşayasım geldi nasıl da sevgiye ilgiye ihtiyaçları var minicikler ya Allahım bida tekrarını yaşatmasın inşallah
Oblomovv Gmze1998 oy kurban olurum ya. Allah bütün evlatları iyi insanlarla karşılaştırsın. Yemin ediyorum para, mal, mülk, statü değil iyi insan nasip etsin