BabyYoda sarmaliklahana Ya devşirme miymişiz meğer biz 🙄 Bilmiyordum genel kültürüme bir yeni bilgi eklendi teşekkürler efenimmm 😌😌
nurelem Deletedmom_72 ah ahh aklkmdan geçen tek şey😂 bu ara yemek yapmaktan bıktım inanır mısın ya ortalık temizlenmesinden de bıktım😂
Deletedmom_72 nurelem Bık bık en güzeli bıkmak ben artık haftada bir dip köşe siliyorum kendimle gurur duyuyorum 🤣
Deletedmom_72 nurelem Hahaha o mümkün değil valla ben bi yemek konusuna çare bulamadım iki günlük yapıyorum güya tek seferde uçuyor 😄
Doga_sever Cnr060621 Cami minaresini Allah saniyordum. (Allah en buyuktur ve Allah birdir kurallariiniii da sorgulumama nedenn oluyordu bu yanilgim cunku bir cok minare vardi. Ve minareden daha buyuk olan binalar. ) 🥴 Bir de gobekli bir enisstem vardi. Onu hamile saniyordum 😁
Mircan Cnr060621 devlet kelimesini bı adam sanardim annemler devlet yönetiyor diyince o adam kim acaba herkezi yönetiyor diye düşünürdüm 😀
Funda80 Mircan yaaa bende bende öyle sanırdım ıkimizde aynıymışız bu düşüncede.😁😁 Devletin görevi, devlet yönetimi dendiği zaman devlet kim derdim insan zannederdim. Onunla tanışmayı görüşmeyi çok istiyordum off çocukluk yaa 🤣🤣🤣