Deletedmom636262 Cnr060621 yemeğin ağzının açık unutunca şeytanlar ellerini sürüyormuş hala öyle sanıyorum 🤷♀️
nurelem Deletedmom_72 ay hiç sorma oradan kaldı ağzımı sağa sola oynatma, şimdi çocuk benden gördü i da yapıyor, eşimde bırak artık şu hareketleri çocukta alsiti diye kiziyo,😀
BabyYoda lanadelmiyav Ben Tokat’lıyım ve karadenizli olduğumu yıllar sonra öğrendim bana da hep iç anadoluymuş gibi geliyor 🙈
sarmaliklahana BabyYoda peki tokatı sivasdan ayrılma olaması biliyor muydun 😄 eşim tokatlı ben sivaslı 🤭
BabyYoda sarmaliklahana Ya devşirme miymişiz meğer biz 🙄 Bilmiyordum genel kültürüme bir yeni bilgi eklendi teşekkürler efenimmm 😌😌
Deletedmom5284 Cnr060621 Allah günah yazmasın söylerken çok utanırım.. elektrik direklerini Allah zannediyordum tövbe haşa. 😂😂😂
bikerem Cnr060621 Urfa da babamin gorevi geregi bulunduk. Baslarinda beyaz sarık olan elbise gibi birsey giyen amcalari Allah sanirdim( tovbe)
beyazcikolata16 Bende bebeklerin gobek deliginden doğduğunu düşünüyodum kapi varmis ordan cikiliyomus gibi. Ay ne sacma 😂😂
lalbg Cnr060621 Allah affetsin ezanı Allah okuyo sanıyodum🙈 her yerde okunuyo ya öyle bi mantık yürütmüştüm:)