MelinayAsel29 Miskokulum22 tek degilsiniz tüp cam kapsulde bebekler saklanip annelere veriliyor sanirdim
mhafsa Cnr060621 oha tam olarak postun baslgiini görünce ya ben bugün bir şey düşünüp güldüm neydi o dedim belki benimle aynısını yaşayan vardır diye posta girdim ve sizinki gibi düşündüğümü bugün kendimle çok dalga geçtiğini hatırladım Hatta şey derdim ya bize ne ki askerlerin maaşından
alinsmom1 Cnr060621 Eşyaların renklerin vs herkese farklı göründüğünü düşünüyordum . Mesela masayı herkes o şekilde mi görüyor yoksa şekli vs farklı mı görünüyor derdim 😂😂
Gulkizim alinsmom1 şekiller ile ilgili değil ama renkler ile ilgili bunun gerçekten doğru olduğunu kanıtlayan teoriler var. Araştırıp size o zaman gülenlere gördünüz mü ben daha küçükken anlamıştım diye hava atabilirsiniz 😀😀
Deletedmom_72 nurelem Hahaha o mümkün değil valla ben bi yemek konusuna çare bulamadım iki günlük yapıyorum güya tek seferde uçuyor 😄
Zerinelif Cnr060621 😂ben tahtalı köy dedikeri zaman gerçekten köy sanıyordum ve öğretmenimiz gitmek istediğiniz yer var mı diye sorduğu zaman tahtalı köye gitmek istiyorum demiştim o zaman herkes çok gülmüştü saf ben tabi ne olduğunu anlamamıstm 😂😂
Devamke Cnr060621 bizi leylekler getirir Ezanı Allah okur Filmde ölenler gerçek ölür Dizi de küçüklüğü ve büyük halini oynayan oyuncuları küçükken çekilince büyümesini bekleyip diziyi kaldığı yerden çekmeye devam ederler sanırdım Televizyondakiler bizi görür zannederdim
MelinayAsel29 Devamke televizyondakiler beni gorur diye bende cok inanmistim ve korkumdan kipirdayamamistim evde tektim cok korkutucu bi durumdu. Oyuncak bebeklerin gozunde kamera var sanırdım. Ona gore davranirdim.
Aaanaaa Cnr060621 tv nin içinde oyuncaklar var onlar oynuyor sanıyordum, gok gürleyince Allah sinirlendi sanıyordum, gulyabani gerçekten de var sanıyordum, çok böyle 😁
PrensAnnesi92 Cnr060621 cocukken bir yeşilçam filminde gelin ata binmişti ve vurulup öldürülmüştü babanemde bizim zamanımızdada ata bıner gelin olurduk demişti bende bir süre gelinler ata biner ve vurulur sanmıştım 😂
1Ceylan_5kuzu Babam fayans ustasıydı amcalarimla konuşurdu bazen süpürgelikler kaldı die bende derdim yaw zenginler ne tuhaf süpürgelerini koymak için bile yer yapıyorlar derdim😂
2papatya Cnr060621 şalvar giyen teyzelerin tuvaletlerini ona yaptıklarını düşünüyordum o sallanan şeyin kumaş değil de B.k biliyordum 🤷🏻♀️😂😂 daha geçen gün annemle paylaştım kadın her aradığında söyleyip gülüyor