midekoruyucu KahveliAnnee bi kaç gün müğğ 😬 tencere lazım kıızzz 🙈 bişeyler yapıcam çıkmazsa mecbur telle uğraşıcam 🥲
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi midekoruyucu Bulaşık makine tabletini at kaynat biraz koy kenara soyukuyor o yanıklar.
KahveliAnnee midekoruyucu ni uğraş bakalim bi yerde duydum sirke karbonat limon iç içe katıp 2 saat bekletince yanıkları telleyince çıkıyormuş
theAna midekoruyucu limon tuzuyla kaynatmayı deneyin. Karbonat limon veya bulaşık deterjanı tableti +sıcak su. hangisi fayda ederse artık..
midekoruyucu theAna oh oh bissürü alternatifim var artık sıradan başlıyorum şimdi bebişim uyudu sonunda 😍
midekoruyucu Feyyyzza uğraşmak istemiyorum, daha basit bi yöntemi vardır illaki diye 🙈 çıkmazsa mecbur tellicem 😂
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi midekoruyucu Bende kabak tatlısı yakmıştım 😂 merak etme kesin çözüm. Yeni gibi olmuştu çelik tencerem. 🙈
midekoruyucu Feyyyzza 😂 deterjanla kaynat diyolar çıkıyomuş kendi kendine çıksa göbek atıcam şuracıkta 😂 tel hiç sevmiyorum
Psikologanne00 midekoruyucu bulaşık mak tableti ve su koy kaynar sonra az bişey telle ovalayın a rahat çıkıyor ben koca tencere irmik helvası yakmıştım simsiyahtı tencere form değiştirdi 😂