Mommysharkdoodoodoodoo Beyaz CIF dök kaynar su ekle yarım saat bekle sonra bulaşık süngeri ve yine CIF ile ovala ben çok tencere yaktım 😁
midekoruyucu UzayliOzge Hibou KahveliAnnee Papatyannesi Liona Uzayiko Aryemus_3 Mrv23rn Mommysharkdoodoodoodoo escmrk ikicocukluAnne_ Smryna escmrk KucukAdamm EmineB10 Tombikdonerartikcokpahali Rubab_Mommy MelekSubasi ayy kızlar önce bulaşık makinesi tabletiyle kaynattım simsiyah oldu su, onu döktüm sonra çamaşır deterjanı ile kaynattım, hiç tellemeye gerek kalmadan kendiliğinden çıktı vallahi 😍hepinize teşekkür ediyorumm 😍 ama dikkat edin ben kapağını kapattıydım sabun köpürmüş ocağın üstü battı bu sefer 😂 var bu işte bi cenabetlik 🤣🤣
midekoruyucu bikerem ay valla yapamadım daha bişey , birazdan denicem İnşallah herkes kaynat diyor gidem de kaynatam
fgnrcp2704 midekoruyucu Bende gecelerde yaktım internette sirke ve karbonati kaynat cikiyo dendi yaptım çıkmadı sonra kır ve kireç sökücü siktim suda beklettim iyice telledim anca öyle çıktı canımda çıktı 😂
midekoruyucu fgnrcp2704 yaa işte benim de sonum o olacak diye korkuyorum 😂 burda yazılanları bir bir denicem ben de birazdan 😂
ikicocukluAnne_ midekoruyucu bulaşık makinası tableti at sıcak su koy kaynat biraz sonra da mecburi tellemen lazım bende gün kurusu yaktım öyle geçti ancak başka türlü zor
Hibou Bulaşık tableti limon dilimleri karbonat vee kaynar su: biraz kaynatın elle ovalayacak kıvama gelince yıkayın bitti 👌
escmrk midekoruyucu kömür olmuştu hepsi 😂 bi kerede cam biberonu unuttum kaynatayım diye ocağa koymuştum kızı uyuturken bi koku gelmeye başladı ışığı bi açtım her yer duman cam çatlamış plastik erimiş tencereye yapışmış 😂😂