eylul_mucizem @Sedakcby bende 7. Ayıma kadar kullandım uyumadan önce iki tane içerdim. 5 buçuk Aydan sonra bulantım biraz azalınca geceleri bir tane içtim sadece. Bu ilaç olmazsa napardim bilmiyorum bana çok iyi gelmisti icmedigim gün zehir oluyordu resmen günüm. Okadar çok kusuyordum ki kan geliyordu artık.
MinnakEgem Sedakcby evet hamileyken mide bulantısı için gece 2 tane gündüz 2 tane alıyordum ama benim aşırı kusmam mide bulantı oluyordu çalıştığım için gündüz de alıyordum
Sedakcby seheriko aayy okadar mi kotuydunuz yaa günde 5 Tane 😪 zor valla inşallah 2 yeterli olur ablama
Zlm Sedakcby ben kullandım hamileyken yatmadan iki tane iciyodum bana yetmişti doktor yetmezse sabah bir ve öğlen bir şeklinde ilave edersin demisti
seheriko Sedakcby 2.hamileliğimdi hemde 10 aylıktı diğer kızım. Klozetin başında ağlıyodum sürekli en son açlıktan hastanede yattım . İnşallah ablanıza iyi gelir. 🙏
kubr_pak Sedakcby Benim 9 ay boyunca mide bulantım oldu hemde aşırı derece, prilam sayesinde kurtuldum diyebilirim her akşam 2şer tane içiyordum, hiç bi sorun yaşamadım kullanabilir
Sedakcby seheriko inşallah çok sağolun. Yani geçmiş gitmiş ama yinede çok geçmiş olsun diyim çok zor gerçekten çok üzülüyorum o şekilde hamilelik geçirenlere.
BenMathilda Sedakcby gece yatmadan once 2 tane ben de 7.ayima kadar kullandım. Mide bulantısıni kesiyor, en sık yan etkisi insanickabustan kabuslara sürüklemesi, onun dışında bi zararını gormedim.
Sedakcby BenMathilda aa bu yanetkiyi soylemiyim ben yinede ablama. Psikolojik olarak etkilenir belki inşallah öyle bişey olmaz. Çok teşekkür ederim 🧡
hilal_bilge Doğuma gidene kadar kullandım, her gece 2 tane birden. Gerekirse sabah 1 tane daha. Güvenli bir ilaç. Allah şifasını versin, sağlıkla kavuştursun bebeğine
Kaderlmc Sedakcby 9 ay boyunca içtim 😂 o olmasa ne yapardım bilmiyorum. Ama ben günde 1 tane sabah içiyordum ama çoğu hamile gece 2 Tane içiyor ilaç uyku yapıyor çünkü bi de düşük doz ilaç olduğu için etki etsin diye 2 tane için diyor doktorlar. Günde 4 taneye kadar içilebiliyor
Sedakcby Kaderlmc evet 4 doz da olabiliyormuş yeni öğrendik onuda şimdilik 1 le başladı bakalım yeterli olmazsa mecbur 2 alacak