Sedakcby Arkdaşlar doktor ablama vermiş bu ilacı ben hiç kullanmadım yani bilgim yok kullanımı hakkında ama doktor akşam 2 tane içmesi gerektiğini söylemiş bu şekilde kullanan varmı teredutte kaldık da buraya sorayım dedim
BBmom Sedakcby 9.haftadan 30. Hafatya kadar kullandım nerdeyse. Sıkça kullanılan bir ilaç. İçinde zencefil ve b6 vit var.
Zeynep-mina12 Sedakcby evet 2 tane içiliyor bana doktorum çoksa bulantın iki iç azsa 1 iç demişti bana bir tane yetiyordu
bombacimulayim Sedakcby hamileliğimin 6. Ayına kadar kullandım. Güvenli bir ilaç . Ben de yatmadan 2 tane alırdım eğer şiddetli bulantım olursa gün içinde de 2 tane içerdim
Kbraba Çok uyku yaptı bende mide bulantım çok fazlaydı o yüzden kullanmıştım ama sürekli uyku halindeydim
BBmom Sedakcby bazen 1 bazen 2. Güdne 4 taneye kadar kullanılabiliyor. Prospektüsünde yazıyor. İyi uyku yapıyor. 1 taneyle başlayanilir aslnda yetmezse 2. Yi içebilir.
KonudanBagimsiz Doğumuma 1 hafta vardı hala kullanıyordum öyle r bulantıydı hatırlamak bile istemiyrm.Yanlış hatırlamıyrsam dozu 4 e kadar çıkarabiliyorduk ama ben hiç o şekilde kullanmadım.Onun dışında çok faydasını gördüm.
Sedakcby KonudanBagimsiz etkili olmasına sevindik iyi bari 😊 şimdilik 2 ile başlasın ozaman yeterli gelir umarım. Teşekkür ederim
F-Betul Sedakcby Ben hamileyken aşırı bulantıdan kullandım akşam yatmadan önce 2 tane içtim doktorum öyle dedi. Yetmezse sabah bir tane daha içebilirsin demişti hatta ama ne kadar as o kadar iyi tabi.