BBmom Sedakcby 9.haftadan 30. Hafatya kadar kullandım nerdeyse. Sıkça kullanılan bir ilaç. İçinde zencefil ve b6 vit var.
Kbraba Çok uyku yaptı bende mide bulantım çok fazlaydı o yüzden kullanmıştım ama sürekli uyku halindeydim
Zeynep-mina12 Sedakcby evet 2 tane içiliyor bana doktorum çoksa bulantın iki iç azsa 1 iç demişti bana bir tane yetiyordu
BBmom Sedakcby bazen 1 bazen 2. Güdne 4 taneye kadar kullanılabiliyor. Prospektüsünde yazıyor. İyi uyku yapıyor. 1 taneyle başlayanilir aslnda yetmezse 2. Yi içebilir.
bombacimulayim Sedakcby hamileliğimin 6. Ayına kadar kullandım. Güvenli bir ilaç . Ben de yatmadan 2 tane alırdım eğer şiddetli bulantım olursa gün içinde de 2 tane içerdim
KonudanBagimsiz Doğumuma 1 hafta vardı hala kullanıyordum öyle r bulantıydı hatırlamak bile istemiyrm.Yanlış hatırlamıyrsam dozu 4 e kadar çıkarabiliyorduk ama ben hiç o şekilde kullanmadım.Onun dışında çok faydasını gördüm.
Sedakcby KonudanBagimsiz etkili olmasına sevindik iyi bari 😊 şimdilik 2 ile başlasın ozaman yeterli gelir umarım. Teşekkür ederim
F-Betul Sedakcby Ben hamileyken aşırı bulantıdan kullandım akşam yatmadan önce 2 tane içtim doktorum öyle dedi. Yetmezse sabah bir tane daha içebilirsin demişti hatta ama ne kadar as o kadar iyi tabi.