A133 Miniginannesiiii banada bir kaç kez oldu strese girmiştim çoğunda kalbim yerinden çıkıcakmış gibi hızlı atıyor ve nefes alamıyordum biraz sakinleştikten sonra da üzerimden kamyon geçmiş gibi yorgun hissediyordum ama bununla ilgili hiç doktora gitmedim uzun zamandır da yaşamıyorum strese bağlı sanırım
Miniginannesiiii A133 ben ara ara yaşıyorum senelerdir belki de ama artık canıma yetti çok bunaldım bu durumdan
Miniginannesiiii yalnizbirisi aaa evet bu ara kesinlikle 2 günde bir içiyorum suyu desem yeridir o derece az içiyorum
glcncbn Miniginannesiiii burundan nefes alınca yetmiyorsa eğer ki bende öyle oluyordu. Benim nedeni midede gaz olmasıydı. Sanki tıkanıyorum nefesim yetmiyor.
Miniginannesiiii glcncbn midemde de sıkıntı var malesef gazımı asla çıkaramıyorum gaviscon vs içmeden
Miniginannesiiii Gmze1998 inşallah gidicem canım ya en kısa zamanda randevu da bulunmuyor çok kötü bir sistem
glcncbn Miniginannesiiii dediğim gibi midedeki biriken gaz bana nefes konusunda tıkadı. Ondan da olabilir. Karnınıza yastık alıp yüzüatü yatmayı deneyin.
Cihangiriinannesii Miniginannesiiii Aynisini yaşıyorum çok fazla carpintim oluyor nefes alamıyorum resmen bazen. Bana kardiyoloji ye git dediler inşallah ilk fırsatta gideceğim. Panik atak yada anksiyete diyor cevremdekilerin çoğu bakalım
Miniginannesiiii Cihangiriinannesii evet internetten psikolojik yazıyor ilk önce bi muayemizi olalım da en son pskiyatriye gidicem bende artık rabbim hepimize şifa versin o kadar zor bi durum ki öldüresim geliyo kendimi
Miniginannesiiii glcncbn kalpte çarpıntı ve ağrı da oluyo muydu peki yoksa sadece nefes darlığı mı oluyo
Ssssraa İlk önce kardiyoloğa görünün, her şeyiniz temiz çıkarsa psikiyatr a görünün. Bana psikolojik gibi geldi, yıllardır babam ara ara da ben yaşarım
Miniginannesiiii Ssssraa ilk fırsatta gideceğim inşallah bende psikolojik olduğunu düşünüyorum ama tabi yine de emin olmak istiyorum
glcncbn Miniginannesiiii Oluyordu ekstra stresimde vardı zaten. Mantar zehirlenmesinden hastanede yatmıştım taburcu olduğum gün akşamı oldu. Acaba vücutta hasar kaldı mı diye strese girdim direk mideye vurdu.
Ssssraa Miniginannesiiii evet kalpte hatta direkt sol tarafta ağrı, çarpıntı. Kriz geçiriyorum sanırsınız ama anksiyetedir
Burcc Miniginannesiiii bilirkişi değilim sizi kesinlikle yanlış yönlendirmek istemem ama bu durum anksiyete atağına benziyor. Panik halindeyken burnunuzdan derin nefes alamadığınız için derin nefes alma ihtiyacı, sonrasında da esneme ihtiyacı olabilir. Nefes açlığında da benzer durum oluyor.
misssangreall Miniginannesiiii Aynı şekilde çocukluğumdan beri var bendede holterlede takip ettiler sadece ritim bozukluğu çıkıyor. Bide tiroidine baktır canım ben tedavisini bulamadım umarım sen bulursun
Laylaylaylaylom Miniginannesiiii kardiyoloji canim ya da akciğer lerine baktır bu havalarda kaloriferlerin etkisiyle insan nefes almakta zorlanabiliyor birşey çıkmazsa psikolojik de olabiliyor