Miniginannesiiii Bu durumu yaşayan var mı kızlar ya. Ara ara yaşıyorum çok halsiz bırakıyo bu durum beni. Bunun için hangi doktora gitmem lazım ilk olarak acaba ?
Yesillimon Miniginannesiiii Bildiğin bir rahatsızlığın yoksa anksiyete panik atak olabilir. En doğrusu doktora gitmen dahiliye bölümüne git ilk önce anlat durumu doktor yönlendirir zaten.
yalnizbirisi Miniginannesiiii Bende oluyor canım kardiyolojiye git bişey çıkmazsa dahiliye ye görün her zaman sorun kalpte olmaya biliyo mesela benim alerjik ne dokunuyo anlıyorum yıllardır var çözdüm o şeyi yersem yapıyor çok su tuketmezsem oluyor mesela
Gmze1998 Miniginannesiiii kardolijiye benim kapakciklarimda dar ve açılma var bnde oyleyim ritim bozukluğu falanda var EKG yüksek çıkmıştı hap verdiler düştü iyiyim şimdi
A133 Miniginannesiiii banada bir kaç kez oldu strese girmiştim çoğunda kalbim yerinden çıkıcakmış gibi hızlı atıyor ve nefes alamıyordum biraz sakinleştikten sonra da üzerimden kamyon geçmiş gibi yorgun hissediyordum ama bununla ilgili hiç doktora gitmedim uzun zamandır da yaşamıyorum strese bağlı sanırım
Miniginannesiiii Yesillimon kardiyolojiye git diyo çoğu kişi kararsız kaldım aslında daha önce dahiliyeye gittim kan ilacı kullan geçmezse bakarız demişti geçmedi hala tekrar da gidemedim acaba ilk önce kardiyolojiye mi gitsem bu sefer dedim
Miniginannesiiii yalnizbirisi aaa evet bu ara kesinlikle 2 günde bir içiyorum suyu desem yeridir o derece az içiyorum
Miniginannesiiii Gmze1998 inşallah gidicem canım ya en kısa zamanda randevu da bulunmuyor çok kötü bir sistem
Miniginannesiiii A133 ben ara ara yaşıyorum senelerdir belki de ama artık canıma yetti çok bunaldım bu durumdan
glcncbn Miniginannesiiii burundan nefes alınca yetmiyorsa eğer ki bende öyle oluyordu. Benim nedeni midede gaz olmasıydı. Sanki tıkanıyorum nefesim yetmiyor.
Miniginannesiiii glcncbn midemde de sıkıntı var malesef gazımı asla çıkaramıyorum gaviscon vs içmeden
glcncbn Miniginannesiiii dediğim gibi midedeki biriken gaz bana nefes konusunda tıkadı. Ondan da olabilir. Karnınıza yastık alıp yüzüatü yatmayı deneyin.
Cihangiriinannesii Miniginannesiiii Aynisini yaşıyorum çok fazla carpintim oluyor nefes alamıyorum resmen bazen. Bana kardiyoloji ye git dediler inşallah ilk fırsatta gideceğim. Panik atak yada anksiyete diyor cevremdekilerin çoğu bakalım
Miniginannesiiii Cihangiriinannesii evet internetten psikolojik yazıyor ilk önce bi muayemizi olalım da en son pskiyatriye gidicem bende artık rabbim hepimize şifa versin o kadar zor bi durum ki öldüresim geliyo kendimi
Miniginannesiiii glcncbn kalpte çarpıntı ve ağrı da oluyo muydu peki yoksa sadece nefes darlığı mı oluyo
Ssssraa İlk önce kardiyoloğa görünün, her şeyiniz temiz çıkarsa psikiyatr a görünün. Bana psikolojik gibi geldi, yıllardır babam ara ara da ben yaşarım
Miniginannesiiii Ssssraa ilk fırsatta gideceğim inşallah bende psikolojik olduğunu düşünüyorum ama tabi yine de emin olmak istiyorum