Umayduru25 Ayse252125 evım sobalı 5 aylık ama gıydırmıyorum gece emzırırkende battanıyesıne sararak kucagına alıyorum
Dondurmakutusundakisarma Ayse252125 bileğini sıkmayacak şekilde giydiyorum gün içinde çıkartıyorum hemen buz gibi oluyor nedense yazın çorapsız gezdik ama kışın çorapsız olmuyor
Umayduru25 Ayse252125 evım sobalı oldugu ıcın battanıyeyle alıyorum emzırmeye tekrar sogumadan koyuyorum sıkıntı olmuyo suan asla corapla uyumuyo
Utkucan Ayse252125 ya çok çok soğuk bir ev olmalı öyle birşey için birde vücut ısısı ayaktan değil kafadan sağlanıyor diye biliyorum ben
Zlsygt1111 Ayse252125 doktorumuz 3 aylıkken gece çorapsız yatacak ev 21-24 derece olacak ve tulumsuz yatacak dedi pijama ile çorapsız üzerine ince battaniye şeklinde yatırıyorum çocuğum rahat etti resmen. Uyuyamıyordu 1.5 tog tulumla yakmışım çocuğumu😕
kufkedisi Ayse252125 ben yazdan beri çorapsız yatırıyorum giydirmem bundan sonra da en sağlıklısı o diyor doktorlar
Toprakaren Ayse252125 ben erkekler için olan yünlü kilotlu çorap giydiriyorum yetiyor hep üstünde sıcacık tutuyor üstüne de patiksiz seyelr giydiriyorum
Nrgs Ayse252125 yenidoğan döneminde ayaklı pijamalardan giydirdim ondan sonra da ne gece ne gündüz uykularında hiç giydirmedim, şimdi 2 yaşında uyuyacağı zaman kendisi çıkarıyor çoraplarını 😁
Canparcam_ Ayse252125 Kizim 16 aylık ben giydirmiyorum kan dolaşımıni yavaşlatıyor diye biliyorum evimde sıcak ayaklarini gece emzirirken kontrol ediyorum soğuk olmuyor.