Ayse252125 Kızlar merhaba bebeklerinize uyurken çorap giydiriyor musunuz? Sizce giydirmek mi gerekiyor
Balkupum2505 Ayse252125 doğdugundan beri corapsiz yatiriyorun kan akisini engelliyomus ve cok zararliymis
Ayse252125 MiracAlpinveUmutunAnnesi kaç aylıkken bıraktınız? Oğlum 3 aylık acaba rahat ediyor mu diyorum
MiracAlpinveUmutunAnnesi Ayse252125 Yani şuan 4 yaşına girecek nezaman bıraktım hatırlamıyorum ama suan endisi giymek istemiyo. Daha minik bence annesi 🌼 Sıkmayacak şekilde giydirebilirsiniz.
Familyboy Ayse252125 canım çoraplar yatırmak iyi değil kan dolaşımı olmaz artık 3 ay olmuş bebeğin giydirme bence ben oğlum 3 aylıkken giydirmedim mesela şu bişey değil çünkü
Yagmur46 Lastiği sıkmayan bol çorap giydiriyorum ben, çünkü ayağı gerçekten soğuk oluyor giydirmedigim zaman
Ayse252125 Yagmur46 bende öyle giydiriyorum, bizim ayaklar yatakta çok ısınıyor acaba bebeklerin de öyle mi diye düşündüm 😁
BuzluKahve Ayse252125 doğduğundan beri😅 Ekim doğumlu. İlk aylar patikli alt giydirdim, sonrası çıplak ayak.
Utkucan Ayse252125 giydirmiyorum kesinlikle giydirilmemelide bence kan dolaşımı için o bacaktaki lastik izi bile rahatsız edici
Utkucan Ayse252125 ya çok çok soğuk bir ev olmalı öyle birşey için birde vücut ısısı ayaktan değil kafadan sağlanıyor diye biliyorum ben