CaglaC Sakel28 1 senemiz doldu bizimde tekirdag merkezdeyiz asayiş esim kimi zaman çook yoğun ama sanırım batıda heryer böyle
bayankitapkurdu Sakel28 biz elazığdaydık. Yozgat geldik. O kadar rahatız Kİ 3 senedir ilk kez hafta sonumuz bayramımız var. 8-5 çalışıyor eşim. Ama idari işlerde olduğu İçin. Olmasaydı yine 8-5 ama 4 güne bir 24 nöbeti olacaktı. Yine iyi
Sakel28 bayankitapkurdu ayyy çok teşekkür ederim aklımızda bulunsun İnşaAllah bizede böyle güzel bir yer nasip olur ❤️
Zhnce bayankitapkurdu Jandarma mi? Tercihiniz mi çıktı yoksa tercih dışı mi Bide dış görevler oluyor mu acaba 😊😊
Cileklisakiz47 CaglaC Tekirdağ merkezde misiniz bizde yazdık tekirdagi benim eşim karacı tankçı astsubay
Sakel28 Cileklisakiz47 bolu Kayseri İstanbul/tuzla Denizli sakarya Trabzon Çanakkale kaydırma birlikmiş eşim öyle dedi
Esto24 Sakel28 tekirdağ 8. Mekanize yazabilir bnm eşim subay 2 yıldır burdayız doğuya gidicez bizde nasipse
bayankitapkurdu Zhnce evet jandarma. 8.tercih. Cezaevi olduğu İçin sevkler oluyor ama 1-2 gün o da uzun olmuyor. Genelde günü birlik gidip geliniyor.
Patronbebekanasi QueenOfDisaster bingölü tavsiye ederim çok rahat merkez. 8 5 çalışıyor ayda bir 3 günlik görev oluyor o kadar evleri çok güzel küçük bir şehir ama ben seviyordum… Busene tayinciyiz