CaglaC Cileklisakiz47 bizde tekirdagdayiz asayiş esim jandarma kaydırma birlik değil ama sizin eşiniz ne olarak görev yapıyor
Cileklisakiz47 CaglaC Tekirdağ merkezde misiniz bizde yazdık tekirdagi benim eşim karacı tankçı astsubay
CaglaC Sakel28 1 senemiz doldu bizimde tekirdag merkezdeyiz asayiş esim kimi zaman çook yoğun ama sanırım batıda heryer böyle
bayankitapkurdu Sakel28 biz elazığdaydık. Yozgat geldik. O kadar rahatız Kİ 3 senedir ilk kez hafta sonumuz bayramımız var. 8-5 çalışıyor eşim. Ama idari işlerde olduğu İçin. Olmasaydı yine 8-5 ama 4 güne bir 24 nöbeti olacaktı. Yine iyi
Sakel28 bayankitapkurdu ayyy çok teşekkür ederim aklımızda bulunsun İnşaAllah bizede böyle güzel bir yer nasip olur ❤️
Zhnce bayankitapkurdu Jandarma mi? Tercihiniz mi çıktı yoksa tercih dışı mi Bide dış görevler oluyor mu acaba 😊😊
Sakel28 Cileklisakiz47 bolu Kayseri İstanbul/tuzla Denizli sakarya Trabzon Çanakkale kaydırma birlikmiş eşim öyle dedi
Esto24 Sakel28 tekirdağ 8. Mekanize yazabilir bnm eşim subay 2 yıldır burdayız doğuya gidicez bizde nasipse
bayankitapkurdu Zhnce evet jandarma. 8.tercih. Cezaevi olduğu İçin sevkler oluyor ama 1-2 gün o da uzun olmuyor. Genelde günü birlik gidip geliniyor.
Patronbebekanasi QueenOfDisaster bingölü tavsiye ederim çok rahat merkez. 8 5 çalışıyor ayda bir 3 günlik görev oluyor o kadar evleri çok güzel küçük bir şehir ama ben seviyordum… Busene tayinciyiz