Asya_zumra Kumru_ Bende 3 4 gün üst üste nar yemiştim ve yürüyüş yapiyodum kontrole gidicegim gün kanamam olmuştu ve doğumum başlamıştı açılma olsa dahi suni şancı veriyolar benim 3 cm acilmam varken bile suni şancı verdiler birde size tavsiyem o sancılar vurdukça ne dua ederseniz kabul olur derler emin olun gerçekten çok dogru
Kumru_ Asya_zumra Anladım canım çok teşekkür ederim 🌸 Evet gerçekten öyle ben ilk doğumda sancı esnasında çocuğu olmayan bir arkadaşıma çok içten dua etmiştim. Rabbim o kadar büyük ki o ay hamile kalmıştı arkadaşım 🧡
Clouds Kumru_ elimden gelen herşeyi yapmıştım, hurma yedim merdiven inşp çıktım squat yaptım ama karnım taş gbi olsada bebiş kanala girsede rahim ağzım sımsıkı olduğundan doğumum başlayamadı sezeryan oldum, nasip yeterki sağlıklı gelsinler 🌸
herseySeninleguzel11 Kumru_ Ben ilişki dışında her şeyi denemistim 40da suni sancı ile doğurdum. gunde 15 kat falan çıkıyordum yürüyüş hurma squat hep hareketlilik eğil kalk yapıyordum ama ise yaramamıştı bende hiçbiri. Belki sende yarar önerilenler bunlar merdiven inip çıkma çok önerilir. Doktorum demişti bana da.
Kumru_ herseySeninleguzel11 Teşekkür ederim bugün bayağı squat hurma duş masaj iliski herşeyi denedim. Yarın da yapicam inşallah işe yarar 🌸
Simra Kumru_ yuruyus yap bol bol 4 6 saat yürüyüş yap araliksiz ben durmadan yururdum hep sbh cikardim evden te 5 te donerdim. Eve parkta bi su aliddim yanima nide hurma ye bol bol oda acilmani kolaylastiriyor otur kalk haraketi yap mesela ikinir gibi yap onunda faydasi oluyor
Simra Kumru_ ins sezeryan olmadan igne olmadan dogurursun ben surekli yurudum evde dahi bile yuruyus yaptım 😂sonunda erken riskim oldu ama tem zamaninda doğum yaptim
hunilimomm Kumru_ iliski 😂😂 neler neler yaptım olmadı zaten çok hareketli bi hamilelik geçirmiştim 41. Hafta olmustu doğurmadan bir iki gün ince iliskiye girmiştik pat bi gece başladı duş çok iyi geliyor ama çok sıcak olmasın squat ise yarıyor
Kumru_ hunilimomm Melike571 ikicocukcokcocuk ya bende niye hala tık yok. İlişki hurma squat duş masaj herşeyi yaptım ama sancı nişan su hicbirsey yok henüz :(
ikicocukcokcocuk Kumru_ Ben hurma yemiştim sıcak duş almıştım ve merdiven inip çıkmıştım 2gün sonra doğuma gittim
Kumru_ hilali04 Ay kahve bağımlısı benim eşim okey çay ortamında saatlerce ekonomi siyaset konuşuyorlar krolar🙄
hunilimomm Kumru_ benim de yoktu açıklık bile 41. Haftaya kadar bekledim birden suyum ve sancım geldi öyle doğurdum kendinizi strese sokmayin siz stres yaptıkça bebek içerde daha fazla strese giriyor
hilali04 Kumru_ hergün gider mi ? Bizim bir ablamız artık başa çıkamadı 2 g0n ev 3 gün kahve diye anlaşma yaptılar eşiyle