Toprakseyran sevdanurrrrr beeen bekarken bundan 3 yıl önce güzel bir diyet ve akşamları 45 dakikalık leslie yaparak tam 20 kilo verdim. Şimdi de 10 gündür yapıyorum aynı şekilde 10 günde 5 kilo verdim hala devam ediyorum. Ama spordan sonra mutlaka güzel bir duş ardından ada çayı için ki yağlarınız iyice parçalandı ödemi vücuttan atmaya ve zayıflamaya aşırıcı yardımcı oluyor ada çayı 😇🥰 emziren anneler adaçayı içemiyor🌺
Sultanmer Burcu198906 bebeğim üç buçuk aylık 1,5 aylıkken online diyetisyenle diyete başladım amaç hem süt artırıp kilo vermek 1,5 ay oldu 9 kilo olucak verdiğim kilo ve bebeğim geçen ay 1 kilo aldı sütümde azalma olmadı
Cennet24 Sultanmer Nasil bı yol izlediniz kişiye ozelmi ya ben hickilo veremiyorum hızlı kilo alan biriyim ama verirken akıntılı sütüm azdı korkudan biseyde yapamadım bebeğim 3ay 10gunluk doğum kilomdan sadece 5kilo gitti 10kilo kaldı diyette yapamıyorum gitmezse diyetisyene gidicem 😏
Armyanne Sultanmer ücretlimi peki birde hangi diyetisyen 40 günlük bebeğim ve aşırı kilo aldım basenlerim yikiliyo resmen hiçbirşeyin olmuyor
Burcu198906 Sultanmer tebrik ederim bende 3 gündür yapmaya çalışıyorum 90.1 ile basladım 87.9 dum sabah ☺️ Ama tabi diyette denilmez leslie yapiyorum sabah haslanmis yumurta yiyorum oglen yulaf aksam kabak😂
lastrose86 sevdanurrrrr açıkçası ben de Leslie eden pek bir verim alamadım bana biraz yavaş geldi belki düzenli yapılırsa faydası vardır mutlaka. YouTube’da eylem abacı var 30 dakikalık tüm vücut egzersizi yaptırıyor bayağı güzel vücudu çalıştırıyor onu yapmaya çalışıyorum hemde 30 dakika sürüyor sıkmıyor insanı
Toprakseyran lastrose86 aslında 15 dakikalığını 2 kere yaparsanız daha fazla verim alırsınız zaten 15 dakikalıpı iki kere açınca 30 dakika oluyor ve daha çok tempolu ve etkili bence 🙏
Sumeyye44 sevdanurrrrr evet canım ben 80 kiloydum 60a düştüm. Sağlıklı düzenli beslenerek ve sabah akşam leslie yaparak. Sabah 45 dakikalık olanı akşamda 45 dakikalık olanı yaptım. Bazen 30 dkkalık olanı.. Ve bol karın hareketi yaptım
Defnes_mom Sedauysal Emzirirken hiç diyet yapmıyorum zaten yapamıyorum da bebisim 4 aylık . Doğumda 80 kiloydum bir şey yapmadan 67 oldum ama daha fazla kilom var Leslie işe yarar mı diyet yapmadan acaba? ☺️
kagan1 sevdanurrrrr bennde yapıyorum kilo verdim ama diyetle beraber Leslie de sıkılaşmaya sağlıyor bence
FNur123 sevdanurrrrr kesinlikle işte yarıyor. Fazla dikkat etmeme rağmen. Her gün aksatmadan 45 dk yaptım. 1 ayda 7-8cm incelme oldu. Tartım olmadığı için kilo bilgisi veremkcdm
Cennet24 sevdanurrrrr valla 3gundur başladım bakalım insAllah veririz termal tayt gidiyo 30dakaki olanı yapıyorum baya terletiyor
ard_ary_1308 sevdanurrrrr ben 🙋🏻♀️ 19 kilo verdim 2 çocukla yürüyüş yapmak her zaman olmuyorduu🤪 leise böyle durumlarda çok işe yarıyordu😁 aynı zamanda uzman diyetisyendende destekler tabi☺️ Diyetisyen eşliğinde kilo verdiğinizde emziriyorsanız eğer sütünüzde azalmıyor aksine daha fazlalaşıyor 🥰