Nil614kara Deletedmom896 Çok illet bişey gerçekten cok fazla yakalandığım için gecmiş olsun umarım bir an önce geçer ☺️
zeyneddin-2021 Deletedmom896 Bende masajdan nefret ederim hiç yaptırmak ama öyle olunca mecbur yaptırdım geçti canım bir kerelik yaptır bence
Matmazellll Deletedmom896 Yani hemen geçmez bende çok çekmiştim kızıma dahi bakamiyordm anneme bırakmıştım o ağrı berbat birşey çok geçmiş olsun .
Ssssraa Deletedmom896 aslında evvelinde bir yerden ufak bir üşütme yetiyor, ve dikkat et geçtikten sonra yalama gibi tekrarlar
Esila001 Deletedmom896 canim geçmiş olsun benim arkadaşlarımda da olmuştu hicbisey ise yaramadı her akşam vikis sürdüler yada zeytinyağı masaj yaptılar sende bunları dene canim inşallah faydasını görürsün Rabbım şifa versin
Serife00 Deletedmom896 pek işe yaramıyor kendileri bende pek etki etmemişti bel ağrımda 😏 onun sporcular için kullanılanı varmış dr tarafından uygulanıyormuş belki o işe yarayabilir
Katun Deletedmom896 geçmiş olsun. 1 aydır çekiyorum 1 hafta şiddetli ağrıdı sonra hafifledi ve ara ara hala yokluyor çok berbat birşey. Emzirmeseydim at kestanesi sürücektim çok iyi geliyor o
Deletedmom896 Katun Ya evet herkes onu söylüyor ama sağlık bakanlığı yasaklamış Hamile ve emzirenlere ve gerçekten dediğin gibi insanın yaşam kalitesini ciddi düşürüyor
Deletedmom896 Esila001 Vickse alerjim var daha doğrusu naneli şeylere ama zeytinyağı deneyeceğim teşekkür ederim
MoRella Deletedmom896 Evet. Kupa, su bardağı, çay bardağı türevleri.. 🙃 İyi geleceğine inanmazdım ama anacığımın ısrarı üzerine yapmıştık, sonuç misssss. O vakumlama anı bile çok güzel😁 Tabiii bilen biri yapmalı, maazallah yanarsın falan allah korusun 🙏
Serife00 Deletedmom896 bende emziriyorum kullandım ama eczanenin klasik yakısını ,sporcular için olanıda kullanılabilir bence zaten doktorlar envai çeşit ilaç yazıyor her gitmeme emziriyorum dediğim halde ben kullanmıyorum orası ayrı