Jellyboo Deletedmom896 benim arkadaşıma oldu geçen hafta aynısı. Ortopediye gitmiş ortaki doktor masaj yapıp sırtına bastırmış ve kaburgasını düzeltmiş. Birde ağırı kesici vermiş ve bir kaç güne düzelmişti şikayeti.
Yagmurtekin Deletedmom896 hadi ya üzüldüm vallaha o çok iyi geliyodu o zaman şey yap at kestanesi yerine zeytinyağı sür maksat orayı masajla uyarıp sıkı sıkıya sıcak kalması
Deletedmom896 Matmazellll Yapıyorum canım eşim krem sürüyor sıcak su torbasını koyuyorum yok fayda etmiyor hatta şuan sıcak su torbası var sırtımda
Matmazellll Deletedmom896 Yani hemen geçmez bende çok çekmiştim kızıma dahi bakamiyordm anneme bırakmıştım o ağrı berbat birşey çok geçmiş olsun .
Ssssraa Çok geçmiş olsun, güzel bir masaj ve sıcak tutmak sanıyorum ki tek çaresi. Sürekli yaşarım ve ilaçlar kremlere bana mısın demez. En kuvvetli kas gevşetici vurunurum afederin popom uyuşur ama o yel çıkmaz…
Nil614kara Deletedmom896 Çok illet bişey gerçekten cok fazla yakalandığım için gecmiş olsun umarım bir an önce geçer ☺️
zeyneddin-2021 Deletedmom896 Bende masajdan nefret ederim hiç yaptırmak ama öyle olunca mecbur yaptırdım geçti canım bir kerelik yaptır bence
Ssssraa Deletedmom896 aslında evvelinde bir yerden ufak bir üşütme yetiyor, ve dikkat et geçtikten sonra yalama gibi tekrarlar
Esila001 Deletedmom896 canim geçmiş olsun benim arkadaşlarımda da olmuştu hicbisey ise yaramadı her akşam vikis sürdüler yada zeytinyağı masaj yaptılar sende bunları dene canim inşallah faydasını görürsün Rabbım şifa versin
Serife00 Deletedmom896 pek işe yaramıyor kendileri bende pek etki etmemişti bel ağrımda 😏 onun sporcular için kullanılanı varmış dr tarafından uygulanıyormuş belki o işe yarayabilir