Deletedmom00881 Aalime 🤣🤣gaza gelmeyin artık kızlar sonra nerde buluşacaz 😂 kız sende fenasın haaa🤣🤣😁
mom5445 Aalime zırpıntolar açar bi post hepsi birbirine yorum atıyo birbirleri içn kidse geçtiler andnsndn
Aalime Babybus_ jshsjshsj hee garipler bana ozel tartisma aciyorlar nerdesiniz sizz ozledik diye ulan yazamiyom iste 😂
Aalime Babybus_ ben post actim burda modalife mobilyasi yerde utusu olan edamin pozlari olmadan,ozge olmadan,dunuruk olmadan burda durmamin ne anlami var ne sacma falan diye isyan post actim gittim😂😂😂
Deletedmom00881 Babybus_ sıkıntı değil kuzum hoşgeldin darısı diğer hamiş dostların başına profiline belirgin bişey koy canım burda birkaç tane daha alpaslanannesi var seni ayırt edelim, hatta eski profilini koy , kibar kedicik😍😍😂😃
Aalime mom5445 jsjsbshshshw sen ne diyon boyle bir ask bendeki bir aslanin antilop yavrusuna bakmasi gibi 😂
mom5445 Aalime bizi sevmek zor kızım lisede en arkada oturan okulun reisi erkek gibi hissediyorm kendimi sürekli displin ahdjdndnsjsj
Aalime mom5445 jsudbdhdhd ahahha bu ben 5yil lise okudum bir sene 68gun devamsizlik kaldim uzaklastirmalar ala ala 😂 4lise degistirdim ahahhaha artik almayacakti turkiyedeki liseler beni 😂