DurununAnnesiiii egelsenkonuss bize doktor maglor vermişti 2 aydır kuklanıyoruz kızım 3 güne bir anca kaka yapıyodu dün başka bi doktor degiştirdi maflor kabızlık yapar diye zinco verdi bakalım
Deletedmom00881 Deletedmom_78 😍😂sağol aşko, kız sizi bi “o” nlar sevemedi yeminle neşesi kalmadı momun gir çık yapıyom valla bişey yok☹️ bebelerimiz doğduğundan beri zaten oralarda fazlalıktık kanki yaa buralıyız artık 🤣 ordaki arkadaşlarlarda doğurup gelirler yakında takılırız hep beraber 😍😍❤️
Deletedmom00881 mom5445 evet ordaki kızlarda buraların tadı yok diyip duruyorlar, günlerdir kahve postu yok ☹️ kahve bile içemiyok artık 😂😃
Deletedmom00881 Aalime 🤣🤣gaza gelmeyin artık kızlar sonra nerde buluşacaz 😂 kız sende fenasın haaa🤣🤣😁
mom5445 Aalime zırpıntolar açar bi post hepsi birbirine yorum atıyo birbirleri içn kidse geçtiler andnsndn
Aalime Babybus_ jshsjshsj hee garipler bana ozel tartisma aciyorlar nerdesiniz sizz ozledik diye ulan yazamiyom iste 😂
Aalime Babybus_ ben post actim burda modalife mobilyasi yerde utusu olan edamin pozlari olmadan,ozge olmadan,dunuruk olmadan burda durmamin ne anlami var ne sacma falan diye isyan post actim gittim😂😂😂
Deletedmom00881 Babybus_ sıkıntı değil kuzum hoşgeldin darısı diğer hamiş dostların başına profiline belirgin bişey koy canım burda birkaç tane daha alpaslanannesi var seni ayırt edelim, hatta eski profilini koy , kibar kedicik😍😍😂😃