Deletedmom00881 mom5445 bende seni özledim valla ne yalan söylim gözlerim sizi arıyor boş boş dolaniyom iki forum arasında, senin postu görünce bodoslama daldım direk😍 bebemle fellik fellik gezmeye başladık artık 😃😂 hasta olmasa iyi😃
Mizmizmyrtle mom5445 kesinlikle biogaia bağırsak düzenleyici ama onu kullandığımızdan beri hem gaz sorunumuz gitti hem kaka düzene girdi ¾ günde yapan bebeğim gün aşırı bazen her gün kaka yapıyor
egelsenkonuss Yazannesi1 Gulsumm bı de o diğeri vardı hatırlıyo musun kocasıyla birbirini dövüp millete güzellemesini yapıyordu
Yazannesi1 egelsenkonuss ever sabahın 7 de post açtı benim için 😂😂 eşim uyuyor nasıl kızdıysam o kıza nefes alıp vermem değişmiş eşim uyandı sen napıyon diyo dedim sinirliyim 😂😂 kafayı yemişsin dedi o kız beni resmen geriyordu valla burada gördüm bi kaç kere kaçtım gerildim 😂
Yazannesi1 mom5445 doğurtan ebe bana 2. 3. Doğumda görüşürüz yine demişti hayır hayır diye ağlamıştım 😂
Yagmuralmila mom5445 Anladim içeriklerini yazdım ama bebeğinize etki edeni kullanın daha küçükmüş zaten 5. Aya doğru bağırsakları biraz daha genişler rahatlar zaten.. çok geçmiş olsun 😊
egelsenkonuss mom5445 bı yerde şey yazmistim insanlar sıkıntisindan bahsederken kendi hayatnizin güzelliklerini söyleyip niye nispet yapiyosunuz tarzında altına makale yazıp şey demişti ben normal olnain bu olduğunu demek için yazıyorum jfjdjjjjs ulan bişeyde de haksız ol be kadin…
Tospiktospikcanimarkadasim Elifinannesiiiiiiiiii tamam canım teşekkür ederim ben bunu iyice araştırayım
egelsenkonuss Yazannesi1 😄😄😄 ama çok şükür gelmediler buraya saçma sapan annelerin gün odası altına günde 5 bin tane post aciyodu jcjdj hamile hamile ne sınavlardan gecmisizz
Yazannesi1 egelsenkonuss kız gelmiş burada ama aktif değil 😂 yoksa buradada sadece şarkı paylaşırdı hahaha 😂
Yazannesi1 mom5445 bende doğuma girdiğimde karanlıktı doğumhanede tavanda pencere vardı oraya baka baka sabahı ettim. 😂 sonunda doğurdum ama ne sen sor ne ben söyleyeyim 😌😂
Deletedmom00881 mom5445 şimdide ikinci çocuğu ne zaman yapsak muhabbeti😂😂 biz kadınlar uslanmayız be dostum 😃🤣
mom5445 Yazannesi1 ben normal doğuramadım ya 17 saat sancı çektim açılmam hiç ilerlemedi 2 cm de kaldı artık çok yoruldm gücüm kalmadı sezeryana aldılar bide bebem iriydi
egelsenkonuss mom5445 benim acil sezaryan olmuştu izlediğim dizileri doğuma kadar bitiririm diyodum yarım kalınca hepsi doğumda aklıma geldi onun için aglamistim@Yazannesi1 biseylere bahane ararken benim gibi olun kdkdkksks
Yazannesi1 mom5445 ben sancıyı evde çektim son ana kadar 20 saat kadar evdeydim ve çok kötü değildim ama suyum geldikten sonra ki sancı gerçekten 🤭 şimdi bana deseler ki doğuma gidiyorsun bayılırım valla olduğum gibi yerimde bayılırım 😂😂
egelsenkonuss mom5445 gerçekten momu o makale kadın için sildim her şeyde yorumu var abartısız her seyyyydeeeeeee fikri olmadığı tek konu yok