Deletedmom00881 mom5445 off oda çok zor geçer inşallah, hepsinin ayrı derdi var benimkide altı temiz kalmıyor maalesef, biogaia nın içinde probiyotik var istersen bir dene belki iyi gelir geçmiş olsun batı ma❤️❤️🙏
mom5445 Yagmuralmila 2.5 aylık ben agulin ve maflor kullanıyordm sonra 3 hafta önce artık rahat gaz çıkardığını farkettm ikisinide bıraktım.. gaz çıkarıyo rahat ama kaka yapamıyo 6 gün yapmadı doktorumda fitil verdi fitille baya yaptı rahat çocuk rahatladı resmen ıkınıp ağlıyodu yine yapmadı fitilsiz snrada aklıma geldi maflor veriyorum 3 gündür önce 2 gündür kaka yapıyo yani sıkıntı gaz deil kakası.. bende uzun vade kullancağm için hangisinin içeriği daha temz ve etkili onu bulmak istedm
Yagmuralmila mom5445 Anladim içeriklerini yazdım ama bebeğinize etki edeni kullanın daha küçükmüş zaten 5. Aya doğru bağırsakları biraz daha genişler rahatlar zaten.. çok geçmiş olsun 😊
egelsenkonuss Yazannesi1 Gulsumm bı de o diğeri vardı hatırlıyo musun kocasıyla birbirini dövüp millete güzellemesini yapıyordu
Yazannesi1 mom5445 bak sizinde 5 😂 5 yaş ideal ya ama tabi oğlan büyüyünce rahatlığa alışırsam bilemiyorum 😂🌸
egelsenkonuss mom5445 jdkxkdkc tamam reis en çok bilgili sensin… en çok senden akıl alınması lazım makale kadın fjdksk buraya geldim rahata erdim valla
mom5445 egelsenkonuss ahahahahahaahahahahaha bide bişey içn moralin bozuk hemen şey yazıyo haline şükret ulan üzülmeyede hakkımz yok kendisine insanı nankör ve şımarık hissettiriyo 😀
egelsenkonuss mom5445 bı yerde şey yazmistim insanlar sıkıntisindan bahsederken kendi hayatnizin güzelliklerini söyleyip niye nispet yapiyosunuz tarzında altına makale yazıp şey demişti ben normal olnain bu olduğunu demek için yazıyorum jfjdjjjjs ulan bişeyde de haksız ol be kadin…
Deletedmom00881 mom5445 bende seni özledim valla ne yalan söylim gözlerim sizi arıyor boş boş dolaniyom iki forum arasında, senin postu görünce bodoslama daldım direk😍 bebemle fellik fellik gezmeye başladık artık 😃😂 hasta olmasa iyi😃
Mizmizmyrtle mom5445 kesinlikle biogaia bağırsak düzenleyici ama onu kullandığımızdan beri hem gaz sorunumuz gitti hem kaka düzene girdi ¾ günde yapan bebeğim gün aşırı bazen her gün kaka yapıyor
Yazannesi1 egelsenkonuss ever sabahın 7 de post açtı benim için 😂😂 eşim uyuyor nasıl kızdıysam o kıza nefes alıp vermem değişmiş eşim uyandı sen napıyon diyo dedim sinirliyim 😂😂 kafayı yemişsin dedi o kız beni resmen geriyordu valla burada gördüm bi kaç kere kaçtım gerildim 😂
Yazannesi1 mom5445 doğurtan ebe bana 2. 3. Doğumda görüşürüz yine demişti hayır hayır diye ağlamıştım 😂
Tospiktospikcanimarkadasim Elifinannesiiiiiiiiii tamam canım teşekkür ederim ben bunu iyice araştırayım