Berilelif Patateskoftesi valla ilk kızımda hiç bişeyi ayrı almadım bana bazı şeyler abartı geliyor yok bebek suyu bebek tarhanası bebek irmiği say say bitmez şimdi 6 aylık oğlum var onda da aynı şekilde bizim kullandıklarımızdan kullanıyorum
EB1661 Patateskoftesi ben hepsinin normalini kullandım ilk başlarda bulgur mesel onun yerine ince bulgur kullandım zamanla geçtim normale irmik hep aynıydi zaten prinç mercimek falan hiç bebek icin olanı almadım tarhana ilk zamanlar bebek ocin olanıydı sonra doktorumuz artık sofranızda olanlardanda verin az az dedi normal tarhana verdim olduğu zamanlar sonra devam ettim dikkat ettiğim tuzu normal unu şekeri başka bişeye dikkat etmedim kendimce 🤷🏻♀️ banada piyasanın süslü lafları gibi geliyo bunlar
NurY Patateskoftesi bebek zeytini bile var yani saçma evdeki zeytini yıkayıp tuzunu alırsan bebeğin yiyebileceği bir zeytin oluyor
Yarim_Kilo_Kiyma Patateskoftesi Yoo hiçte değil. Ben normal İrmik kullandım onıda sayılı kullanmışımdır. Tartanada normal tatlı tartanayı yeni vermeye başladım. Antin-kuntin şeyler çıkarıyorlar sürekli olarak.
Zeynepduru112 Normal irmiği rondo da çekersek incelir diye düşünüyorum ben öyle yapacağım deneyebilirsiniz
Eceberen Ben daha 2 gün önce sağlık ocağına gidip ebemize sordum. ”Hiç gerek yok satış yapmak için uydurulan şeyler dedi”. Evde hangi irmik varsa onu kullan, tarhana da çok tuzluysa eğer, suda beklet, ilk suyunu süz ,tuzu çıkar dedi.
2cocukannesikizimveoglum Patateskoftesi kizim 17aylik bebek irmigi bebek Yulafi kullaniyorum amma fark varmi bilmem
Annepandaa Patateskoftesiyabancı bir annenin videosunu izledim ve diyor ki. Çocuğa özel alıp yedirmek güzel olabilir ama birde kültürel bir yapı var. Misal evde sürekli yulaf yiyormusunuz pirinç özel alınıyor mu. Her zmaan tam buğday unu kullanıyormusunuz. Eğer yapmıyorsanız evde sürekli yenen şekilde alıştırmak daha mantıklı. Bana da çok mantıklı gelmiştş bu anlatım. Normal irmik yediriyorum. Pirinç yulaf bunlarıda evde tükettiğimiz marka ve şekillerde kullanıyorum.
Ebrugoktug08 Patateskoftesi hiç birini almadım biz ne yersek ona onlardan ona özel pişiriyorum sadece arkadaşlarım alıyo makarna falan bence gereksiz 🤷♀️
ikizlerinannesi2985 Patateskoftesi hiç bir şey olmaz normal irmikten. Ben de ilk ek gıdaya geçtiğimizde bebek irmiği, aldım sonra normal irmik kullandım. Hiç öyle ciddi bi fark yok. Sorun da yasamadım. Ama tarhanada muhakkak bene tarhanası olsun. Aktarlar da satıyor. Baharat oranı çok daha az. Bizim kullandıklarımız daha baharatlı
Srnsrnsrn Patateskoftesi daha ince diye biliyorum ama irmik vermeye gerek bile yok zaten. Tarhanada fark ediyor ama domatessiz salçasız tuzsuz olması gerekiyor içinde beyaz un inek sütü baharat olmaması gerekiyor
Patateskoftesi Srnsrnsrn tadim asamasindayiz suan kilo alsin vs diye bir cabam yok cok sukur sagligimiz yerinde de burada hep okuyorum anneler yaziyor irmiz porinc unu vs o yuzden merak ettim bende 🤦🏻♀️