birtutamsac Aysegnc ilk 2 aydan fazla premium kullandım baktım aşırı pahalı, gereksiz de sonuçta işeyip atılıyo sleepy e geçmeye karar verdim kızım 7 aylık hala sleepy kullanıyorum. Bepanthol pişik önleyici kullanıyorum her seferinde sürmesem de günde en az 1 kez mutlaka sürüyorum bi sıkıntı yaşamadık şükür
Kbr1- Aysegnc bende molfix kullanıyordum pahali diye evy baby e gectim cok memnunum. bundan önce sleepy, komili, sofio, can bebe kullandim hepside hemen sisiyor. Migrosun bezide 3 no ya kdar guzel sonrasi inceliyor sanki.
kutgun Aysegnc bio natural iyi bir bez ama sarkma durumu onda da var minies denicem gündüz bezi olarak bionatural ise gece olarak kullanıcam
1Emirbebek Aysegnc geceleri premium care kullanıyorum değişim yapmamak için, gündüzleri sleepy bio natural.boylelikle hem hesaplı hem de saglikli oluyor.
limonlukarpuzzz e1if gece bez değistirmeyi uzmanlar önermiyor o yuzden bez değisimi kaka yapmadiysa değiştirmeseniz uyku kalitesi daha yuksek olur
limonlukarpuzzz Aysegnc baby turco cok guzel bir bez prima kalitesinde sizdirma lastik izi yapmiyor.. Şuan bebem naturel kullaniyorum oda güzel pisik sizdirma yok..
Gamze0707 Aysegnc ben ilk dogdugunda prima aldım 1 numara 2 yi sleepy aldım primadan daha memnun kaldim
Azrasar lavinya-lavanta21 ebebekte numaram kayıtlı haftalık aşağıdaki gibi mesaj geliyor bende her hafta kullanıyorum FIRSAT GETIRDIK! baby me bebek bezi alisverislerinizde gecerli aninda 30 TL, Diger tum bebek bezlerinde gecerli 20 TL indirim kuponu icin hemen magazalarimizi, ebebek.com’u veya mobil uygulamamizi ziyaret edin; firsati yakalayin. Son gun: 05.12.2021 baby me indirim kodu: NAM-FXXY-ELY1-1SWE Diger bebek bezleri indirim kodu: ITE-ACCK-84ET-4W8A SMS istemiyorsaniz EBEBEK RET yazip 4933′e gonderebilirsiniz. Mersis:0336055427200018 B018
Zynpada-4ekm Aysegnc gündüzleri sleppy üç beden takiyorum bedenleri küçük sleepy nin geceleri Prima premium care 2 beden takiyorum 58 günlük bebeğim
lavinya-lavanta21 Prensesssannesiii bende kullanıyordum bir çok ünlü marka bezden aşırı güzel hiç sızdırma pişik vs yapmıyor ama bizim burda aşırı pahallılandı bende çok uyguna alıyordum şimdi pahallı olduğu için almıyorum indirimi girdiğinde alıyorum şuanlık goon kullanıyorum indirimde yakaladım onuda aşırı güzel oda önlem gibi
Prensesssannesiii lavinya-lavanta21 ben uygun fiyat yakalayınca topluca aldığım için hala kullanıyorum. Tabii her şeye zam geliyor. Goon hic kullanmadim ama diğer bir seçenek olarak aklımda bulunsun teşekkürler 😊
Oznur_0708 Aysegnc sleepy en güzeli bende ilkte sizin gibi o markayı kullandım sonra değiştirdim hiçte pişik olmadı bez değişiminden falan gayette memnunum
Azrasar Azrasar Diyarbakirdan Zeval kızıl arkadaş burda iyi niyet ile paylaştığım kodu kullanmışsin hakkımı helal etmiyorum haram bir malı nasıl çocuğuna kullanırsın artık kendin düşün yazık gerçekten ihtiyacım var bu hafta kodunuzu bana verir misiniz deseniz verirdim. Birde herkese gelebilecek bir kod. Hakkım haramdır
Prensesssannesiii Samilknur41 https://resimyukle.io/r/fijSm907hL https://resimyukle.io/r/6Y85RU1B2Y Trendyoldan indirimleri takip ediyorum. Genelde böyle toplu alıyorum. 3 numara bezi 272 tanesini 132.29 tl Ekim 3 numara bezi 400 tanesini 215.27 tl Kasımda almışım.
Samilknur41 Prensesssannesiii Ay ben hic onlem kullanmadim o yuzden tekli bakiyordum . Boyle coklu hic almadim . Siz cok ovdunuz denicem bende ☺️
Nseza Ben 4 ay premium care kullandım şimdi gündüzleri sleepy natural geceleri prizma premium care olarak DV’m ediyoruz. Tabi ki prizma kalitesi ayrı ama sleepy de pilim yapmadı