Ecemcansuc Saripapatyam123 cif kapağı mı 😀 bundan sonra çok dikkat edeceğim cif kapağıma teşekkür ederim 😀
Begonvil1 Saripapatyam123 cif kapağı ne alakamla 50 yıl düşünsem evime gelen misafir cif kapağına dikkat eder demem 😂😂
Mavilimorcicek Ecemcansuc hiç bi yerine bakmam yapan var yapamayan var valla birine oturmaya gidiyorsam hoş sohbet eder kalkarım biri de benim evim ı bu şekilde görmeye gelmesin umarım insallah 😁
Mavilimorcicek Begonvil1 cif kapağı çünkü o beyaz beyaz olir çoğunun onu bende her seferinde yıkar ucunu kapatırım yoksa kuruyup kalor 😁
Minis Ayyy gözlerim acıyor resmen. Kimsenin evini incelemem beni de hiç ilgilendirmez, sevmedigim insanın zaten evine gitmem, sevdiğim insanın da açığını aramam. Allah bizi sizin gibilerden korusun. Amin
Ecemcansuc Minis aslında incelemek açık aramak değil her zaman tanıdık kişilerin evine gitmiyoruz ve tanımadığım kişinin evinde temiz olduğunu hissetmezsem maalesef rahat edemiyorum hastalık da diyebiliriz. Fakat sizin gibi kalbi kötü ve fesat düşünen insanların kalbinin temizliği çok daha önemli rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah:)
KucukAdamm Ecemcansuc Supursen bile halıda kalan şeyler olur ya , süpürürken görmezsin , işin bitince baktığında orda durur. Halıya yapışmıştır elle ancak alınır 😅 onlardan bahsediyorum
sokomel ev derli toplu ise tuvalet banyo lavabo falan temizse gerisine takılmam yani bana be oturduğum koltukta el yıkadığım lavaboda pislik görmedikten sonra gerisi beni çok alakadar etmez. 😂ister kirli sepeti dolu olsun ister dolapları dağınık olsun bana ne. hiç de düşünmem 😂
Begonvil1 Mavilimorcicek ya ben de cif çamaşır suyu kapaklarımı falan hep yıkar takarım ama hiç o kadar temizlik kuralı olarak düşünmemiştim 😂 demek ki içten gelerek temizmişim 😂😂
Semracan Ecemcansuc ev bu kirlenir çat kapı gittiğim bir evin orası kirli burası kirli demem ben düzensizliği sevmem yani nasıl diyeyim karışıklık evin bir düzeni yoksa hoşlanmıyorum düzen takıntım var biraz onunla alakalı sanırım şey insanları garipsiyorum mesela ben çok temizim titizim diyip temiz olmayanları değişik buluyorm 🤷♀️