Ecemcansuc Herkesin temizlik anlayışı çok farklı ama siz bi yere gittiğiniz de o ev sahibinin temiz olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Gittiğiniz de neye bakarsınız mesela ben tuvaletine girerim orası temizse ev sahibi temizdir diye düşünürüm😀🤔
bidibidibidi Ecemcansuc evin genel hali tabiki. Banyo ve mutfak en önemlisi. Tabiki yaldır yaldır olmasını beklemem ama temiz olmak ayrı dağınık olmak ayrı. Dağınıklığa takılmam ama pisliğe takılırım
Balyanak_annesi Ecemcansuc mutfak dolabinin kulplari lekelimi ve bardaklari puslumu ışıl ışıl mı gerisi zaten geliyor
Cennet24 Ecemcansuc Ben insanların evime gidince incelemem öyle belki öğün yapamadi puanı oluyor yani kadın genel evi temizdir öyle leke toz aramam dikkatte etmem genel temiz ev kendini belli eder
Marjinal_Anne2 Ecemcansuc yani neden çyle bir hafiyelik yapayim ki gittiğim ev mutlaka güvendiğim evdir , yer içer kalkarım oraya buraya bakmak aklıma gelmiyor benim Ya , casus mıyım 🙈😂
-erCansu- Marjinal_Anne2 Ya bende oraya buraya bakmam ama çocuktan sonra yerlerde emekledigi vakitler böyle tik oldum 🤣🤣🤣 neyse zaten pandemide var herkese gidip gelinmior
Marjinal_Anne2 -erCansu- e terlik hiymiyor musunuz Kİ 🙄😄😄 terlik giyiyorum tertemiz kalıyor çoraplarım 😂😂
-erCansu- Marjinal_Anne2 ben başkasının kapalı terligini giyemiyorum 🥵🥵 cnku akrabam misafirlik terliginden mantar kaptı ayağı aklıma hep o geliyo 😅
ilkbahar Ecemcansuc tek tuvalet benim için kriter değil sonuçta ev temizlenmese de hergün tuvalet banyo mutlaka temizlenen yerler 🙂 ben evine gitmişsem tanıdığım biridir çok incelemem evini ☺️
Marjinal_Anne2 -erCansu- Ahahaha yaaa kendi terliğinizi götürün 🙈 ayy halamlar hep öyle yapıyor ev ayakkabısı götürüyor gittiği yere aslımda çok mantıklı 🙈😂
Balyanak_annesi MeryeminAnnsi ne demekne alaka sizr çay dolduracak mesela bardaklar sarı sari puslu içesiniz gelir mi
BalkizimBaloglum2 Mutfak kap kacak bide tuvalete bakarim diğer yerler insanlik hali cocuk olur daginik olabilir pislik başka dağınıklık baska bnce